Täna esilinastub “Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta”. Buduaari kevadnumbris räägib “Kormoranide” filmist lähemalt naispeosatäitja Elina Pähklimägi.

Milline roll on sul komöödiafilmis “Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta“?
Ma kehastan noort isepäist Liisit, kelle teed ristuvad endast 30 aastat vanema mehega, kelle õllekõht, nahkpüksid ja kodukootud Harley tekitavad naises tugevaid emotsioone – milliseid, see selgub filmis.

Öeldakse, et sellest filmist saab 2011. aasta parim eesti film. Jaga meiega, millest see film räägib. 

Ei taha vaatajate jaoks midagi ära rikkuda. See räägib unistustest, armastusest ja rock’n’rollist.

Kui palju aega kulus sul selle filmi peale? Kas sul olid nn non-stop võtted iga päev või jõudsid filmi kõrvalt ka muude asjadega tegelda? “Kormorane“ filmiti ligi kaks kuud. Mina olin platsil kümnel päeval. Suvesse mahtus ka üks suvelavastus ja seriaalivõtted. Võttemeeskonna jaoks oli küll tegemist väga pingelise perioodiga.

____________________________________

Selle kevade kodumaine kassahitt on rock-komöödia „Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta”. Film ise jõuab kinodesse üle Eesti juba 18. märtsil 2011. Projektil on kõik eeldused, et sellest saaks next big thing kiratsevas kodumaises filmitööstuses – kinolinal näeb tervet plejaadi udusulis superstaare, parimais aastais iidoleid ning puhta elueliksiiriga kangestutatud klassikuid.

 “Kormoranide” stsenaristideks-režissöörideks on Andres Maimik ja Rain Tolk – sama tandem, kes on vastutav eelmise kassahiti „Jan Uuspõld läheb Tartusse” menukuse eest Eesti kinolevis, mis on viimase kahkeksa aasta vaadatuim kodumaine film.

“Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta” on žanrilt must komöödia ja räägib vanadest rokipeerudest, kes keelduvad kiiktoolides nurgas tiksumast, vaid tahavad iga hinna eest uuesti läbi lüüa. Kuid ükskõik mida nad ette ei võtaks, läheb asi järjest hullemaks!

Filmis mängivad Guido Kangur, Roman Baskin, Ene Järvis, Jüri Vlassov, Ester Pajusoo, Elina Pähklimägi, Harri Kõrvits ja Enn Klooren. Kõrvalrollides näeme kõikvõimalikke avaliku elu tegelasi Tanel Padarist Jaanus Rohumaani ja nii mõnedki neist astuvad üles vägagi tavatutes rollides. Filmis kõlab tohutu kogus uuemat ja vanemat mõnusat kodumaist muusikat.

„Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta” on tempokas ja humoorikas, aga ka lohutust pakkuv komöödia inimestest, kes olusid ja aegu trotsides ning ennast ületades saavutavad ihaldatud sihi – just selline lugu, mida vaatajad vajavad praegustel segastel aegadel.

Komöödia
1 tund, 50 minutit

 

[ot-gallery url=”gallery/esilinastub-kauaoodatud-kormoranid-ehk-nahkp%c3%bckse-ei-pesta”]