“Kas õnn aitab elus kaugele jõuda? Ei ja Jah,” arutleb Unistuste Printsessi saates osalenud särtsakas Maris Altma (21) oma blogis.

“Ei sellepärast, et karjääriinimesed ei ole kuigi õnnelikud. Alati on mingi mure mille üle muretseda. Need inimesed rügavad ja loobuvad sotsiaalsest õnnest ning naudivad luksuslikku õnne. Luksuslik õnn hargneb samamoodi kaheks – üks on materiaalne õnn – raha. Tänu sellele saad osta endale asju mis teevad õnnelikuks (ajutiselt).”

“Kui keegi ütleb, et teda ei tee raha õnnelikuks, siis ta valetab. Meid kõiki teeb raha õnnelikuks, meil kõigil on vaja raha, et olla õnnelik-  see tähendab, et süüa, et toita, et elada jne.  Kuid siit tekib uus probleem, kui on pidevalt raha olemas, siis see enam ei tee õnnelikuks vaid hakkad igatsema asju, millest loobusid selle kõige nimel. Teine on oma unistuse täitumine – karjääriliselt. Aga see töö on niivõrd intensiivne ja pidevalt liikuv, et sa ei saa luua peret. Kõik me tahame viia ellu oma unistused ja need unistused viivad meid elus edasi, eriti kui need täituvad asenduvad tühjad kohad uutega, seega me kunagi ei saa surres mõelda, et minu kõik unistused on täitunud. Seega on see üks õnnelik ja õnnetu ring. Me saame mida tahame, kuid tahame veel rohkem.”

 

Loe lisaks:
Maris Altma: Dimi sõimas ja alandas minu blogi, ise oli vangis ja töötas noorena stripparina! Miks saatetiim meiega nii mängis ja osaliste tausta ei kontrollinud?