Kuigi eemalt vaadates romantiline realitisaade „Unistuste Printsess“ on jõudnud lõpule, ei lõppe skandaalid selle saate osaliste ümber. Alles pöördus Aila Roberta Lopes (Dimi ekskallim ning tulevase lapse ema) Gossip.ee poole pihtimusega, et Dimi teda ründas ning et mees on kuritegeliku minevikuga ja et nende suhe on nüüd iagaveseks läbi.

Dimitri Jansenssi kohta on oma sõna öelda ka saates osalenud Maris Altma´l, kes kinnitab Aila sõnu, et mees võib kriminaalse taustaga olla. “Dimi ütles ka Maarjale (Maarja K. – toim.), et oma äri alustas ta pettustega – seega usun, et sellepärast ta seal vangis istuski!“

Nooruke printsessisaates osaleja Maris Altma oli üllatunud, kuidas kriminaalse minevikuga Dimi saatesse üldse lubati, kui lepingus oli kirjas küsimus: “Kas oled kriminaalselt karistatud?”. “Meil oli lepingus punkt, kus uuriti, kas oleme kriminaalselt karistatud.  See kehtis ju ka Dimile?” usub Maris ning ei mõista, et selline ebaaus asi aset leidis ning neile “Printsi” pähe endist seadusega pahuksis meest serveeriti. Maris leiab, et saatetiim oleks ikka pidanud Dimi tausta põhjalikult uurima.

Lisaks häiris Marist see, kuidas Dimitri Janssens tegi saates avalikult maha tema blogi, soovitas tal ravile minna ning pani suure kella külge selle, kuidas neiu kaasati ühel peol stripishowsse. “Dimitri sõimas ja naeruvääristas mind telekas nii kuis sai,” ütles Maris ning põrutab, et ka temal on Dimi kohta vägagi kompromiteerivat infot ning lõi letti uue šokeeriva fakti: „ise töötas Dimi noorena stripparina, ta rääkis seda ühele saates olnud tüdrukule,” räägib Maris Gossip.ee-le ja usub, et selline kaksikmoraal on alatu.

Lõpetuseks ütleb Maris: „Öeldakse, et mida teed teistele, tuleb sulle endale ringiga tagasi. Nüüd tuli Dimile kõik tagasi – tema minevik tuli päevavalgele!”

 

Loe lisaks:
Aila Roberta Lopes: Selgus, et Dimi on vanglas kössitanud kriminaal. Mina ootan tema last ja ta tuli mulle kallale! Meie vahel on kõik läbi! Ma andsin ta politseisse! SIIT