R, 11. märts 2011 12:00 – 18:00, Eesti Näituste Messikeskus, Tallinn
L, 12. märts 2011 10:00 – 18:00, Eesti Näituste Messikeskus, Tallinn
P, 13. märts 2011 10:00 – 18:00, Eesti Näituste Messikeskus, Tallinn

Aadress: Pirita tee 28, Tallinn
Telefon: 613 7337
e-post: fair@fair.ee

Saabumas on arvult juba üheteistkümnes „Mere- ja vaba aja mess“, mis on merehuviliste seas kujunenud aasta suursündmuseks. Head traditsiooni jätkates toimub „Mere- ja vaba aja mess 2011“ 11.-13. märtsil 2011 Eesti Näituste messikeskuses, mis on hea asukohaga ja ulatusliku universaalse näitusepinnaga ekspositsiooniala.

Meretemaatika on eestlastele alati huvipakkuv. Meri pakub neile, kes teda austavad ning armastavad, unustamatuid elamusi ja ohtralt adrenaliini nii vee peal kui vee all, nii kodustel vetel kui maailmameredel. Meresõit vajab teadmisi, oskusi ja kogemusi, usaldusväärset ja töökindlat varustust, toimivat infrastruktuuri, side-, navigatsiooni- ja päästetehnikat. Seda kõike soovib pakkuda messil osalejaile ja külastajaile „Mere- ja vaba aja mess 2011“. Messi külastajate vahel loosib Revali Merekool välja 3 väikelaevajuhi koolitust (koolituse väärtus: 372 €) ning 3 jetijuhi koolitust (koolituse väärtus: 180 €).

Messiprogramm:

Rannarahva Muuseumi alal:
Kapten Sassi merekool (meremehesõlmed, kompassi ja merekaardi tundmine), Onu Raivo meistriklass (puust paatide voolimine, õnge meisterdamine), Kaluri-Kata kööginurk (silguleibade ja kilupirukate tegemine, kala fileerimne ja kalasupi keetmine) ning Väikese mereröövli koobas (Väikesed messikülastajad saavad joonistada, puzzlesid kokku panna, voltida ja röövlijuttu ajada. Emad-isad võivad senikaua rahulikult messil ringi vaadata)

Emajõe Lodjaseltsi alal:
Rändava Lodjakoja töötoad (lodjamudelite voolimine, köiekeerutamine, sõlmeõpetus), viikingilaev Emma purjeekraani peal näidatakse 2010. suvel Läänemere sadamaid külastanud Eesti Vanalaevade I Kultuuridessandi foto- ja ehk ka filmikroonikat ning 2009. Novgorodis käigu fotokroonikat.

Kipper.ee kaptenite seminar:
Lisainfo selgumisel.

Päevapileti hinnad:
Täispilet 4 €, sooduspilet 3 €

PIlet kehtib ühel vabalt valitud kuupäeval!

Sooduspilet kehtib lapsele alates 7 a., õpilasele, üliõpilasele, pensionärile, invaliidile ja invaliidi saatjale koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal) ning grupile korraga 10 või enama pileti ostmisel.