Printsess Madeleine on maruvihane pärast eilset pommuudist, kus ajaleht Expressen tegi teatavaks Jonas Bergström’i uue pruudi nime. Ta tunneb end reedetuna ning katkestab suhted mitte ainult Stephanie af Klercker’i vaid ka mitmete teiste sõpradega, kirjutab Expressen.

Jonas Bergström‘i ja Stephanie af Klercker‘i suhe tuli paljude, sealhulgas printsess Madeleine‘i jaoks, suure üllatusena. Printsess oli üks viimaseid, kes teada sai, et tema endine kihlatu ja tema parim sõbranna, Stureplansgruppen’i turundusjuht Stephanie af Klercker, on paar. Suhe on kestnud kolm nädalat ja väidetavalt elab paar juba koos. 

Madeleine ja Stephanie on koos üles kasvanud ja kuuluvad samasse sõpruskonda. Pärast kihluse katkestamist sai Stephanie’st Jonas’e lohutaja ja sellest kasvas välja armastus. Ka Stephanie endisel elukaaslasel ja Jonase lapsepõlvesõbral, advokaat Ludvig Blomqvist‘il polnud aimugi uuest suhtest.
Madeleine sai alles hiljuti teada, et Jonas’e ellu on ilmunud uus naine. Allika sõnul sai ta väga vihaseks ja muutus kurvaks saades teada, et tegemist on ühega tema parimatest ja lähedasematest sõbrannadest. Madeleine elab uut elu New Yorgis koos poiss-sõber Chris O’Neill‘iga. See, mis Madeleine’i endast välja viis oli just see, et mitmed tema sõbrad, kes olid Jonas’e ja Stephanie suhtest teadlikud, seda tema eest varjasid.

Madeleine on mitmetele sõbrannadele öelnud, et ta “ei saa enam kedagi usaldada”. Samuti tegi ta neile selgeks, et vaatab põhjalikult üle, kellega ta tulevikus edasi suhtleb ja kellega mitte. Stephanie af Klercker’iga printsess enam ei suhtle. Jonas’ega pole Madeleine vestelnud kihluse tühistamisest saadik, vaatamata sellele, et too temaga mitmel korral kontakti püüdis võtta.