Pärast truudusetuseskandaali avalikuks tulemist sattus Jonas Bergström meedia turmtule alla, millele järgnes sügav vaikus. Nüüd on Jonas’e eraelu taas huviorbiidis, sest ta on leidnud uue armastuse printsess Madeleine’i kauaaegse lähedase sõbratari näol, kes talle rasketel tundidel toeks oli.

Stephanie af Klercker ja Jonas Bergström on olnud koos kolm nädalat ja elavad juba teineteise juures. Bergström’i uus tüdruksõber on sündinud samal aastal printsess Madeleine’iga ja mõlema lapsepõlv ja noorusiga möödusid pideva tähelepanu all. Viimastel aastatel on tüdrukud omavahel tihedalt suhelnud ja neil on palju ühiseid sõpru-sõbrannasid nagu näiteks Louise “Lussan” Gottlieb. Seetõttu mõistavad nii Jonas Bergström kui Stephanie af Klercker kui erakordselt tundlik teema on nende armastus sõpruskonna jaoks ning vaid mõned üksikud on siiani teadnud, et neil on suhe.

Jonas Bergström’i elu pole peale lahkuminekut Madeleine’ist kerge olnud. Pikemat aega elas ta vanemate juures Djursholm’is ning kolis seejärel oma korterisse eksklusiivsel Östermalm’il. Sõprade sõnul ei suutnud Jonas eluga edasi minna ega polnud valmis uut suhet looma. Üks neist, kes Jonas’t pärast lahkuminekut toetas, oli Stephanie af Klercker. Sõprusest kasvas aga välja midagi enamat ja kolm nädalat tagasi hakkasid nad ennast Expressen’i andmetel “paariks” kutsuma.

Enne seda kohtuti ülima saladuskatte all õhtuti Stephanie af Klercker’i korteris. Jonas tegi kõik selleks, et hoida suhet nii salajas kui võimalik. Hetkel on Stephanie end turundusjuhi töökohalt Stureplansgruppen’is vabaks võtnud ning eelmise aasta pühendas ta põhiliselt mitmetele pikematele reisidele. Ka temal on selja taga purunenud suhe. Endine elukaaslane Ludvig Blomqvist on, samuti nagu ka Jonas, advokaat ja töötab praegu ühes advokaadibüroos Kopenhaagenis.

Jonas Bergström ja Ludvig Blomqvist on lapsepõlvesõbrad. Kaks aastat tagasi kui Jonas 30 aastaseks sai, korraldasid Stephanie af Klercker ja Ludvig Blomqvist oma korteris tema auks suure peo. Aukülaliseks oli tookord printsess Madeleine.