Järgmisel nädalal selgub Soome Internetivõistluse “Suomen Seksikkäin” võitja, kes saab auhinnaks silikoonrinnad, kirjutatakse meile Iltalehes.

Suomen Seksikkäin (Soome Seksikaim) on Soome üks lemmikumatest Interneti vahendusel toimuvatest iludusvõistlustest. Võistluse võitja valib välja rahvas ise. Osa võistlejatest on tuntud näiteks ajalehtedest, aga leidub ka neid, kellele on see võistlus elu esimene.

Algselt oli osalejaid 12, kuid nüüd on neiud ükshaaval välja nopitud ja järele on jäänud pooled: Sini Kytö, Melissa Roos, Iida Palosaari, Anja Nikonova, Tia Lipponen ja Salla Särkkä. 12ne neiu hulgas oli ka meie oma Eesti tüdruk Birgit Parv.

Kuue kaunitari seast on esimeste hulgas Anya Nikonova ja Iida Palosaari.

Konkursi võitja selgitatakse välja juba järgmisel nädalal. Võistlusel auhinnatakse ainult kaks esimest kohta. Võistluse kolmas on Melissa Roos.

Iida Palosaari ei ole hankinud endale veel silikoonrindu, aga kui ta võidab, siis selline operatsioon tuleb auhinnaks. Kui võitja ei soovi silikoonrindasid, siis auhind liigub edasi järgmisele.

Anya Nikonoval on aga silikoonrinnad juba olemas.

Sellel aastal on kohtunike hulgas ka Susanna Penttilä, kes on mõelnud hoopis rindade vähendusoperatsioonist.

Vaata kuue finalisti pilte SIIT

 

Loe lisaks:

Soome seksikaima naise tiitli võitnud Mira Villmanil uued silikoonrinnad

Playboy-Susanna Penttilä: Unistan väiksematest rindadest

 

[ot-gallery url=”gallery/kellest-saab-selle-aasta-soome-seksikaim-naine-2011-v%c3%b5istluses-osalenud-eestlane-birgit-parv-langes-kahjuks-v%c3%a4lja”]