Moekunstnik Tiina Talumehe garderoobi lisandub tihti midagi uut, kuna talle meeldib katsetada. Umbes kord kuus laseb ta endale ka midagi õmmelda.

Kõige rohkem leiab tema kapist aga ikka kleite. “Mulle meeldib kleit, seda pole vaja millegagi kombineerida. Seelikute, pükste ja kardiganide puhul peab alati mõtlema, kuidas neid kokku sobitada,” rääkis Tiina Talumees ajakirjale Buduaar Shopping.

“Kleit on kompaktne ese — piisab, kui valida juurde head sukad ja õiged ehted,” leiab Talumees, kes tunnistab, et vahel kannab hea meelega ka teksapükse, kombineerides neid erinevate jakkidega.

Eestist moekunstnik tavaliselt riideid ei osta, küll aga aksessuaare. Oma moenõrkuseks peab Talumees kingi. “Minu kingakollektsioon on minu jaoks uskumatu — see koosneb kõigest, eriti muidugi ebapraktilistest kingadest, mida ei saa kanda. Kümmet protsenti neist pole ma kunagi kandnud, aga oli ju väga hädasti vaja osta…”

Riiete ostul langetab Talumees enda sõnul palju läbimõeldumalt otsuseid. “Kui ma üldse midagi hangin, siis näiteks kudumeid, mida ma ise ei tee. Niisama lihtsalt kleiti ma poest ei osta.”