Moelooja Hanna Korsar jagab nippe ja nõuandeid, et nii kevadel kui ka suvel suurepäraselt moodne välja näha! Algava kevadhooaja kõige tähtsamateks märksõnadeks on Korsari sõnul see, et igaüks leiaks enda jaoks midagi.

“Õilmitsejate riidekappi pugegu lendlevad šifoonkleidid maalitud õitega, käsitööhõngulised pisikesed pitsist pihikud ja kleidikesed. Väikestele väänikutele jäägu silma sel suvel triibud, napid tagid, denim ning põlvpüksid. Klassikutele soovitaks ilusaid helgeid suvised kostüüme põnevate heegeldatud detailidega, ajastus lõikeid 70ndatest ja  kõrge värvliga madrusepükse,” jutustab Hanna ning lisab, et värvitoonidest lähevad moodi mitte just kõige traditsioonilisemad kombinatsioonid. “Tabasco punane + lilla, leekiv oranž + türkiissinine, fuksia + briljantroheline,” ütleb Hanna Korsar Buduaarile.

Moelooja arvates ei peaks fashionistad endale erinevaid must-have tooteid kokku ostma. Pigem kulutada raha asjade peale, mida vaja on ja mille mitte-omamine meele maru mõruks teeb. “Mina kavatsen suvesse minna seekord teisiti: värvilisemalt!”