Soome Janina F Ujumisriiete kolm finalisti on väga tihedas konkurentsis.  Juuli Vaajaniemi kirjutab Ilta-Sanomat blogis, kuidas tema leidis tee võistluseni.

Aasta alguses ma ei oleks uskunud, et pääsen Janina F ujumisriiete konkursi finaali. Ma arvasin, et lisan pildid ja vaatan, et kui kaugele on võimalik pääseda. Ei ole varem osalenud sellistel võistlustel, seetõttu tunduski see väga huvitava kogemusena.

Siiamaani on võistlusel olnud piisavalt palju põnevust, lõbu ja rõõmu – on saadud väga palju julgustust isegi võõrastelt inimestelt.

Kui ma läksin esimest korda castingule hotell Kämppi´sse, olin väga pinges. Kõigepealt ekslesin hotelli koridorides, ennem kui lõpuks õige toa leidsin. Tuba oli pingest vaikne ja täis uskumatult ilusaid tüdrukuid.

Kohtunike ees pidi lugema mingi luuletuse või laulma, mina esitasin Jari Sillanpää laulu “Oot täydellinen”. Ma olin vist ainukene, kes oli esitluse pärast positiivselt põnevil. Välja valiti kaheksa tüdrukut ja seejärel läksime stuudiosse pildistama.

Veebruari alguses tööl olles sain telefonikõne, et olen pääsenud edasi. Olin nii innustunud.

Kui tegelesin uisutamisega, armastasin elada rolli sisse ja liikuda muusika saatel perfektselt. Kui kalli hobiga ühele poole jõudsin, olen jäänud esinemist taga igatsema.

Ma usun, et modellitöös on palju seda sama, aga veel ka palju uut ja põnevat! Edu meile kolmele!

Loe lisaks:

Janina F Ujumisriiete modellikonkursi finalist Sofia Ruusila tallus kuumal suvepäeval viinamarjades

 

[ot-gallery url=”gallery/janina-f-ujumisriiete-modellikonkursi-finalist-juuli-vaajaniemi-ma-m%c3%b5tlesin-et-lisan-pildid-ja-vaatan-kui-kaugele-on-v%c3%b5imalik-p%c3%a4%c3%a4seda”]