“Läinud aasta lõpul jõudis minu kõrvu info, et Tallinna televisioon loob meeskonda, et uuel aastal täie rauaga käima minna. Läksin ja tegin proovitöö ja kuna minuga jäädi rahule, siis pakutigi tööd,” räägib särtsakas Mari-Leen Albers TTV-sse sattumist. “Tahaks telemaastikul kanda kinnitada, teha head noortesaadet,” paljastab Albers Gossip.ee-le.

Kuidas sattusite tööle Tallinna Televisiooni ning millal?
Läinud aasta lõpul jõudis minu kõrvu info, et Tallinna televisioon loob meeskonda, et uuel aastal täie rauaga käima minna. Läksin ja tegin proovitöö ja kuna minuga jäädi rahule, siis pakutigi tööd. Alates jaanuarist olen televisioonis tööl ning kuna mu elu vajas väljakutseid ja midagi uut, siis presenteerisin õige pea uue saate ideed. TNTV ehk Tallinna Noorte televisioon sai alguse 2. märtsil ning hakkab eetris olema igal kolmapäeval kell 16.30. Saadet juhin koos Meelis Tomsoniga, kes on nüüd mu kolleeg televisioonis.

Kas see Tallinna Televisioon pole mitte nn. Edgar Savisaare televisioon?

Jah, eks seda peetakse tõesti Savisaare kanaliks, kuid olgem ausad, tegemist on siiski Tallinna elu ja olu kajastava kanaliga, samuti on meil mitmeid Kultuuripealinn 2011 raames tehtavaid saateid ning igas saates polegi külaliseks Savisaar.

Kanali mõte on iga inimese enda peas kinni. Minu jaoks ei ole tegemist Savisaare erakanaliga. Linnapea igapäevaseid tegemisi saab jälgida hoopis Tallinna linna koduleheküljelt.

Kus kandis see Tallinna Televisioon levib, kas ainult Tallinna piires?

TTV levib üle Eesti, olles nii Elioni kui Starmani põhipaketi üks kanalitest.

Mis on teie tulevikuplaanid?

Tahaks telemaastikul kanda kinnitada, teha head noortesaadet ja eks siis näis, mis edasi saab. Olen kaastöötaja ka endiselt Õhtulehes, nii et seltskonnaüritustelt ma ei kao kuskile, samuti jään edasi uudistama superstaariprojekti ja kindlasti seon end lähitulevikus veel mõne valdkonnaga.

Viimasel ajal olen õhtuti disainima hakanud, näiteks pudeleid ja kõrvarõngaid.