Nüüd me siis teame, kes on see punapäine iludus! Eesti oma prints William, President Toomas Hendrik Ilvese poeg Luukas Kristjan Ilves (23) on õnnelikus suhtes valitsuse kommunikatsioonibüroo konsultandi Berit Pihoga (23), kirjutab Kroonika.

Esimest korda jäid Luukas ja Berit silma aastavahetuse ballil Estonias. Vabariigi aastapäeval, samal ajal, kui isa Toomas Hendrik ja Evelin kätlesid veel külalistega, võtsid Luukas ja Berit justkui peo peremehe ja perenaise rolli enda peale – noored jalutasid ühe seltskonna juurest teise juurde ja ajasid sõbrlikult juttu nii tipp-poliitikute kui ka kutuuriinimestega. Noorte kehakeelest kumas harmooniat.
 
Kroonika küsimusele, millega Berit Luukase esimesel kohtumisel ära võlus, vastas noormees pärast lühikest mõtetevahetust Beritiga: “Need olid Beriti sarkasm, intelligents ja särtsu täis naeratus.”
 
Luukase tuttavate sõnul muutis noormees oma suhtestaatuse Facebookis ära juba sügisel. Mullusel vastuvõtul oli noormehe süda veel vaba ja ta otsis endale ballikaaslast suhtlusportaalis Twitter.
 
Berit on lõpetanud Balti Filmi- ja Meediakooli avalike suhete ja meedia erialal ning on kaasa löönud produtsendina tudengifilmides. Luukas Kristjan on lõpetanud Stanfordi ülikooli. Eelmise aasta augustist töötab noorsand kaitseministeeriumi poliitika planeerimise osakonnas.

Loe lisaks:
Presidendi poeg Luukas Ilves asub tööle kaitseministeeriumis

Presidendi poeg Luukas Kristjan Ilves lõpetab Stanfordi ülikooli