26. veebruaril toimusid Soome glamuuritar-skandaalitar Johanna Tukiaineni ja Arto Länsmani kauaoodatud pulmad. Pulmad peeti Põhja-Soomes Saariselkäs, kaunis jääkabelis. Armunute pulma kuulusid traditsioonilised elemendid ning nagu Tukiainenile kohane, ei puudunud ka draama, vahendab MTV3.fi.

Tähtsat päeva tähistati koos väikese seltskonnaga restoranis. Umbes 30nest inimesest koosnev seltskond sai olla tunnistajaks ka Johanna Tukiaineni ja Arto Länsmani pulmatantsule, mida saatis cover-muusikat esitav live bänd.

Nagu pulmas traditsiooniline, heitis Johanna pruudikimbu abieluõnne otsivale vallalisele naisele.

Peol ei hoitud tagasi ka pisaraid, mida pruut valas oma isa kõne ajal. Arto silmad püsisid aga kogu peo jooksul kuivana nagu mehele ikka kohane.

Kuna tegemist oli Johanna Tukiaineni pulmadega, ei saanud vältida ja tülisid. Pulma olukord teravnes hilisõhtul, kui Arto sai oma naise peale pahaseks, sest ta tantsis teise mehega. Värske abielumees lahkus pulmapeolt ilma oma naiseta!! Johanna pidutses koos külalistega hommikutundideni.

Vaadake Johanna ja Arto ka pulmapilte SIIT ja SIIT

Loe lisaks:
Johanna Tukiainen paljastas Gossip.ee-le oma pulmadetailid

Johanna Tukiaineni manager Tuija Järvinen pihib Ohmygossip.com-ile: Olen kutsutud veebruaris Johanna & Arto pulma laulma!

Johanna Tukiainen esines paljaste rindadega