Veebruari algul toimus Helsingis Onnela-restoranis laulu- ja tantsukontsert, kust ei puudunud ka Johanna Tukiainen oma kallima Arto Länsmaniga. Johanna esitlus äratas väga suurt tähelepanu nii restoranis viibijatele kui ka omanikule, vahendab mtv3.fi.

Soome blond glamuuritar Johanna Tukiainen oli laulu- ja tantsuüritusel koos oma peigmehe Arto Länsman’ iga. Johanna riivatu ja ülijulge esinemine paljaste rindadega üllatas nii üldsust kui ka restorani omanikku. Restorani omanik Toni Susi avaldas hiljem, et Johanna poolt pakutud show oli natukene liiga järsk ja läbimõtlematu.

“Etteaste oligi plaanitud sedasi. Olen professionaalne esineja, kuna olen tantsimisega leiba teeninud juba 10 aastat. Küsisin restoranilt alguses, et kas topless-esinemine on neile meeltmööda ja sain loa”, kinnitab Johanna.

Johanna meelest on see nii tobe, et kogu tähelepanu on vaid tantsuesitlusel, kuna tema poolt sai kontserdil esitatud ka laule.

“See oli õige Johanna Tukiainen”, kirjeldab Johanna oma rõõmsat meeleolu peale esinemist.

Johanna suudab alati käituda kontserdil vastavalt vajadusele ja sobivusele. “Kui näiteks on mõni konservatiivsem firmaüritus, siis ma vaid laulan ega näita paljast keha”, lisab Johanna.

Johanna oma keha ei häbene, mille kohta saate lähemalt lugeda ja vaadata videot SIIT

 

[ot-gallery url=”gallery/johanna-tukiainen-esines-paljaste-rindadega”]