Soome üks tuntumaks loetud modelliemandaid Marjo Sjöroos ei leidnud esialgsel pilgul Miss Soome finalistide hulgast ei rohkem, kui vaid ühe soosiku, annab ta teada MTV3-le.

Värskeid Miss Soome finaliste esitleti kogu Soomele 17. veebruaril. Rahvast on juba aastakümneid huvitanud Soome kaunima neiu otsing ja missikandidaate hinnatakse kohvilauas armutult.

Modellimaailma tuntuim ja hinnatuim naine Marjo Sjöroos tutvus MTV3-e palvel missikandidaatidega. Üle kümne aasta missimaailmas laineid löönud Sjöroos ei olnud esmapilgul väga veendunud missifinalistides.

“Kõik tunduvad samast vormist valatud. Võib-olla on see seetõttu nii, et neid kõiki on stiili poolest tehtud samasuguseks. Siit pundist küll keegi nüüd väga oma isikupärasuse poolest silma ei paista, küll aga erineb üks neid kõigist teistest,” ütleb Sjöroos.

Sjöroos tutvus missifinalistidega piltide kaudu ning vaatas neist ka videosid. Pärast lähemalt uurimist paistis silma absoluutne lemmik.

Sjöroos toob välja 19-aastase Sara Siepi nime. Oulust pärit kaunitar on ainus, kes äratab modelliemandas tundeid.

“Ta on väga ilus. Tõsiselt armsad põselohud. Ta on loomulik ja ehtne ning isegi videos uudab ta oma naeratusega võluda. Temas on juba sellist vanaaja missi glamuuri,” on Sjöroos vaimustuses.

Miss Soome finalistide pilte näete SIIT

 

Loe lisaks:
Soome meedia: Kas Miss Soome finalist Anni Uusivirta on liiga seksikas?

Miss Soome saatejuht Jutta Gustafsberg lahutab abielu