Soome üks jälgitavam ja loetum kuulsusepaar Martina Aitolehti-Eerikäinen ja Esko Eerikäinen jõudsid oma suhtes otsusele peale aastavahetust Levilläs. Paari üllatuslik lahkuminek on tekitanud ajakirjanduses põnevust ja saginat ning mõlemad osapooled on rääkinud erinevalt oma seisukohtadest ja selle põhjustest, kirjutab MTV3.

Paar abiellus aastal 2007 ning selle aasta alguses andsid nad sisse lahutuse.

Hunks-tantsija Esko Eerikäinen ütleb, et üritab toibuda ning nüüdsest kavatseb ta pühenduda vaid nende ühisele tütrele Victoria´le.

“Selline tühi tunne on küll, kuna lahkumisest on vaid paar kuud. Meie suhet lihtsalt ei ole enam, see on olnud ja nüüd on see läinud. Ma siiski siiamaani veel üritan lahkuminekuga kuidagi leppida, läheb aega, enne kui leian puuduvad tükid õigesse kohta. Keskendun nüüd iseendale ja oma tütrele,” räägib Esko.

“Ma ei tea, mida Martina teeb või mida plaanib teha, see ei puutu enam minusse. Martina teab väga hästi, mida ta on teinud ja meie suhet ei ole võimalik enam taastada,” kirjeldab Esko.

“Lahkuminekus on veel paljud asjad selgusetud. Meil on ju siiski ikkagi neli koosveedetud aastat selja taga. Loodan, et me ei hakka lapse üle riidlema, taotleme ühishooldust ning protsess on juba käimas. Ma ei taha Victorialt ema ära võtta kuid ma ei taha ka seda, et ta peaks isata kasvama,” lisab Esko.

Martina Aitolehti ütles eelmisel nädalal oma blogis, mida ta peab Soome 7 päivää lehes, et ta väga igatseb Eskot. Martina siiski täpsustas, et ei taha Eskot tagasi vaid on lihtsalt kurb, et ei suutnud kinni pidada lubadusest, pakkuda oma tütrele ilusat ja tervet perekonda. 

Loe lisaks:
Soome staar Martina Aitolehti-Eerikäinen paigaldas Tallinnas kunstrinnad