Gossip.ee loosib kõikide oma lugejate vahel välja 10×2 piletit 18. veebruaril (sellel reedel) toimuvale “French Chick” üritusele. Võitjad saavad endale + sõbrale tasuta pääsmed üritusele kohvikus Spirit* ja afterparty‘ le ööklubisse Bon Bon!

Selleks, et piletid võita:
1) Liitu Gossip.ee lehega Facebookis
2) Jaga/Share uudist sõpradega ning jäta sellest ka teade

Võitjad loosime välja 17. veebruaril (neljapäeval)

*auhinna sisse ei kuulu suupistemenüü ega alkohol

______________________________
Loe lisaks:

Prantsusepäraselt „chic” õhtu Mari Ojasaare meiginäitusega!

Sellel reedel, 18.veebruaril, algusega kell 21.00, toimub kohvikus Spirit meelelahutuslik õhtu  FRENCH CHIC by Fallen Angels, mis on mõjutatud Valentinipäevast ning inspireeritud Prantsusmaa elegantsist.

Külalistel on võimalik osa saada suupistemenüüst, mis koosneb Prantsuse köögi parimatest maitsetest ning mida täiustavad nii shampanja Moët & Chandon kui ka konjak Hennessy. Selle kõrvale pakutakse šikki kevad-suvist Balenciaga, YSL ja Dior prilliraamide ning päikeseprillide show´d.

Stiilse programmiga, mille sisse mahuvad ka prantsuse keelsed lood, esineb superstaar Jana Kask. Tutvustamisele tuleb uus parfüüm Peace, Love & Juicy Couture. Meeleolumuusikat valib DJ N´Deep.

Lisaks kõigele eelpool mainitule avab sellel õhtul meigikunstnik Mari Ojasaar näituse ”Guess Who?”, kus tema käe läbi on mitmed tuntud Eesti staarid  tundmatuseni muudetud.

Kõik pildid jäävad müügile kohvik Spiritisse, kuni 18.03.2011. Saadud tulu läheb Tallinna Lastehaigla Toetusfondile. Näituse valmimisele aitasid kaasa tuntud fotograafid: Margus Johanson, Kalle Veesaar ja Laura Kallasvee.

Õhtu jätkub ööklubis Bon Bon suurepärase peoga! Laval show ”Life is a cabaret”.
Muusikat valivad DJ N´Deep ja DJ Kert Klaus.

www.kohvikspirit.ee
www.bonbon.ee
www.facebook.com/FAevents

www.facebook.com/gossip.ee

[ot-gallery url=”gallery/liitu-gossip-ee-lehega-facebookis-ning-v%c3%b5ida-endale-ning-s%c3%b5brale-tasuta-p%c3%a4%c3%a4se-%c3%bcritusele-french-chic-mari-ojasaare-meigin%c3%a4itus”]