Viis numbrit väiksemaid riideid kandes kui kevadel, astus Kristie Alley moenädala New York Fashion Week ajal lavale. “Ma olen 45 kilo alla võtnud,” ütleb näitlejatar Entertainment Tonight vahendusel.

60 aastane Kristie Alley on palju aastaid kaaluprobleemidega võidelnud. Kevadel osales kunagise menuseriaali “Cheers” täht tantsusaates “Dancing with the Stars”, mis meil kannab nime “Tantsud tähtedega”. Sellest ajast saadik on näitlejatar kaotanud kilo kilo järel ja ütleb end iseennast jälle ära tundvat. “Mul on selline tunne nagu ma oleks tagasi. Ausalt öeldes ei saanud ma kunagi aru, kuidas ma välja näen.”

Enne saadet ostis Alley sama kleidi erinevates suurustes ja tema unistuseks oli taas kord suurust 36 kanda. Unistus on täitunud. “Ma olen 45 kilo alla võtnud,” ütleb Kristie Alley.

Ilukirurgiasse näitlejatar ei usu. “Inimesed opereerivad ennast, et nooremad välja näha. Minu meelest ei tee see nooremaks. Minu meelest teeb see imelikuks.”

Kristie Alley demonstreeris oma uut keha avalikkusele, astudes moenädalal lavale tumesinises kleidis, mille autoriks on moedisainer Zang Tois.