Tahad kogeda elu parimat seksi, millesse on haaratud nii ihu kui ka hing? Ajakiri Üks annab vihjeid, kuidas jõuda selleni, mis näib olevat kättesaadav vaid vähestele pühendunutele, kirjutab Marita Saar ajakirja novembri/detsembri numbris.

“Täiuslikku orgasmi on kergem saavutada, kui keskenduda mitte sooritusele, vaid naudingule. Seepärast võib tantristlikku seksi võrrelda õhtusöögiga kallis restoranis.”

Läänelik mõtteviis eeldab, et seksi eesmärk peab nii mehel kui ka naisel olema ilmtingimata orgasm. Mehe seks lõpeb ejakuleerimisega, naise oma õndsalikes tõmmetes tema sisemuses. Muistsed hiinlased aga uskusid, et seks on kõige muu kõrval ka enda harmooniasse viimine looduse rütmidega.

Just hiinlased hakkasid levitama teavet, et mees ja naine võivad saada orgasmi selle sõna läänelikus mõttes ka teineteist vaid puudutades ja samasse hingamisrütmi viies. Ka orgasm ja ejakulatsioon ei pruugi Hiinas levinud taoistliku mõtteviisi järgi sama tähendada – vastupidi, ollakse seisukohal, et kui mees on naisega vahekorras ja suudab seksida pikalt ilma «seemet pillamata», tugevneb ta elujõud ning seksist saadav sügav rahuldus füüsilisel, emotsionaalsel ja vaimsel tasandil võib kesta tunde ja isegi päevi.

Ka enam kui 5000 aasta vanune india religioossete mõtlemistraditsioonide suund tantra vaatleb seksi kui hingelist tegevust. Tantristlik seks on see, kui  partnerid ei seksi orgasmi saamiseks, vaid et nautida iga hetke seksist ning pakkuda endale ja oma partnerile maksimaalset rahuldust. Tantristlik seks on seotud läheduse ja armastusega ning seda tehakse vaid selleks, et väljendada oma piiritut armastust.

Selleks on olemas hingamis- ja visualiseerimistehnikad intiimsuse suurendamiseks, enda rahuldamiseks ja ka ejakulatsiooni edasilükkamiseks. Viimases nähakse ennekõike seda eelist, et mees saab armatseda sagedamini ega tunne end kurnatuna.

Kui ejakulatsioon toimub energiat kauem ohjeldades, on orgasm tugevam ning ka naine saab palju intensiivsema naudingu osaliseks. Seesugune eriline nauding tekitab kahtlemata võimaluse palju harmoonilisemaks suhteks.

Lisaks sellele sisaldab tantra endas suurel hulgal eri viise, kuidas pakkuda üksteisele rahuldust sugulisse vahekorda astumata. Selline rahuldus toob tihtipeale mehele kaasa moraalse koormuse maandamise ja tõstab potentsi, kuna ta mõistab, et on veel tuhandeid variante lisaks vahetule mehaanilisele seksile ning ta oskab neid nautida.  ?

Niisiis on tantristliku seksi keskmes mees- ja naisprintsiibi vastandus ja koostöö, mis võib imet teha igas magamistoas. Põhiline on seejuures hingamine – kui suudad lõdvestada oma keha ning hingata kõhu kaudu, on kerge suunata orgasm genitaalidest kogu kehasse.

Täiuslikku orgasmi on seejuures kergem saavutada, kui keskenduda mitte sooritusele, vaid naudingule. Seepärast võib tantristlikku seksi võrrelda õhtusöögiga kallis restoranis, mida paljud meist saavad endale võimaldada suhteliselt harva ning mis peab meelde jääma kui mitte terveks eluks, siis vähemalt väga pikaks ajaks.

Tee nii:

Valmista end ette.

Muuda oma magamistuba armupaleeks. Ärata oma meeled lillede, aroomiõlide ja -küünalde, värske puuvilja ja šokolaadi abil. Vaheta puuvillased linad satäänlinade vastu ning eelista võimalusel siidpesu.

Ärata oma keha.
Pane mängima lemmikmuusika ning seisa, jalad õlgade laiuselt harkis, peegli ette. Hinga läbi suu nii, et seda oleks tunda ka kõhus. Värista oma keha – pead, jalgu, tuharaid – umbes minut aega. Seejärel heida pikali ja kutsu partner magamistuppa.

Väristamine aitab avada neid kohti kehas, mis on kõige rohkem pinges. Kui kohe pärast seda seksida, on tõenäolisem, et saavutate kogu keha orgasmi, mille ajal võiks ette kujutada, et puusadest kiirgub mööda keha võimas energia.

Kiigu ja lõdvestu.
Istu partnerile sülle, nägu tema poole. Sule silmad ja kujutle, kuidas õhk su kehast sisse-välja liigub. Tunneta õhu liikumist kõhu alaossa. Hakka end kiigutama, nagu istuksid kiiktoolis. Sisse hingates kalluta end ettepoole ja pinguta lihaseid, välja hingates kalluta end tahapoole ja lõdvestu. Vaata partnerile silma ja palu tal sedasama teha.

Hingake, kiikuge ja pulseerige koos, see toob teid teineteisele uskumatult lähedale – teie energiaväljad ühinevad ja muutute teineteise suhtes tundlikuks. Väga lähendav on ka see, kui istute üksteise vastu, panete vasaku käe partneri südamele (ka tema peab tegema sama), parema käega aga katate teise vasaku käe. Vaadake teineteisele silma, hingake rahulikult, sünkroonselt ja ühtlaselt.   

Suudelge tantristlikult.

Jätkake koos samas vaimus – üks hingab sisse, teine välja ja vastupidi. Kui partner välja hingab, leiad end tema hingeõhku sisse hingamas. Seejärel suudelge ja jagage oma hingeõhku. Füüsiline vahekord pole mõne tantraõpetlase arvates seejärel enam vajalik, sest olete niigi ühinenud.

Hinga sügavalt.
Paljude eksimus seisneb selles, et kui nad tunnevad, et orgasm on lähedal, püüavad nad seda kiirendada, intuitiivselt pingutades end kogu kehaga ja hoides kinni hingamist. Selle asemel tuleks lõdvestuda, hingata võimalikult sügavalt, tunnetada orgasmi iga oma rakukesega – siis näib see palju pikem, teravam ja intensiivsem. Tantra pole muud, kui sukeldumine ihasse ja naudingusse. Peaasi, et tunnete end seejuures hästi!