OHMYGOSSIP – Naised on läbi sajandite oma iluga mehi võlunud. Mis on aga need ilunipid, mis meeste pilgud teile tõmbavad? Yahoo! Shopping tegi nimekirja juukse- ja meiginõuannetega, mis kindlalt meeste tähelepanu tõmbavad.

Võluv naeratus ning rõõmus meel
Naeratus on esimene kuldvõtmeke mehe tähelepanu võitmiseks. Kõigile meeldivad positiivsed ja sõbralikud inimesed. Rõhuta oma põski helendava põsepunaga ja näita talle oma ilusat naeratust! Naer on alati parim ravim ja meestele meeldib, kui nad on suutelised naisi naerma ajada. Mees võib meelega narri kombel käituda, et naist naerma ajada. Mehed naudivad naiste naeru, ka siis, kui naised naeravad meeste endi üle.

Ole hea kuulaja
Mehed ei kipu oma tundeid, hirme või mõtteid eriti jagama, seega on oluline, et kui mees end avab, on naine valmis teda kuulama. Kui mees saab midagi südamelt ära rääkida ja armastatud naine on valmis teda kuulama, siis see tekitab mehes tõeliselt hea tunde. Ta tajub, et võib sind usaldada. Seda tunnet ei saa meessoost semud talle pakkuda.

Kasuta suitsusilmade tegemiseks sinist silmavärvi
Vaheta oma mustades ja hallides toonides silmameik suvel rõõmsa meresinise vastu, et teha pehmemaid suitsusilmi. Kanna värvi nii laule kui alumisele ripsmejoonele.

Rõhuta huuli
Tulipunane huulepulk erutab meest kindlasti, kuid oma märgi tervele tema näole jätmine tuletab talle meelde tema pealetükkivat tädi – ilmselt ei olnud sa taolise mulje jätmise peal väljas. Spetsialistid soovitavad püsiva huulevärvi saavutamiseks erinevaid kihte üksteise peale kanda. Kasuta kõigepealt huulemarkerit, selle peale kanna sama tooni huulevärv ning lisa veel üks kiht huulemarkeriga. Mehi erutab ka huulde hammustamine. Palju südameid on murdunud selle väikese pealtnäha ebaolulise liigutuse tõttu, sellest on kirjutatud laule, peetud on duelle.

Päiksepuuder toob sära ja värskust
Et saavutada helendavat efekti, kasuta puudrit. Kanna puudrit näole C-kujuliselt: alusta silma sisenurgast, tõmba üle kulmujoone ja lõpeta põsesarnal. Seejärel kanna natuke puudrit oma ninale, põskedele ja huulte kohale.

Lisa sädelust ka dekolteele
Pintselda kehasädelust – mitte tugevat sära – oma dekolteele, tee seda T-kujuliselt (isegi Victoria Secreti modellid kasutavad seda nippi).

Kohevad lokid
Unusta ära hobusesaba, mida trennis kannad. Pole midagi seksikamat kui suured ja vetruvad lokid. Nõuanne: mine magama märgade juustega. Järgmisel päeval kasuta kergelt koolutajat ja ongi korras. Juustega mängimine on ehk käesoleva nimekirja kõige võrgutavam tegevus. Komöödiafilmides võid kindlasti näha stseene, kuidas naised oma juustega mängivad, kui ihkavad võrgutada mõnd meest. Ent selline sõrmeotstega juuste keerutamine toimib üllatavalt edukalt ka päriselus.

Lollikindel kombinatsioon: märja efektiga nahk ja seksikad kontsad
Mehed on öelnud, et naised, kellel on kõrged kontsad ja kehakuju rõhutav seksikas kleit, on vastupandamatud. Kui plaanid näidata natuke (või palju?) oma jalgu, püüa valgust ja mehe pilku sädeleva ja niisutava ihupiimaga.

Näita oma metsikumat külge ajutise tätoveeringuga
Tätoveerimine on alati hea jututeema ja meestele meeldivad naised, kes näitavad oma metsikumat poolt. Suhted pole alati püsivad, seega veendu, et ka tema nimetähed su käel ei oleks püsivad! Mängi õhtul paha tüdrukut, loputa tätoveering hommikuks maha ning teeskle süütukest.

Ole loomulik ja jää iseendaks
Ole loomulikult armas. Kui mõni eelmainitud punktidest tundub sulle võõras, siis ära järgi seda. Jää ikka iseendaks! Kas kannad miniseelikut või dressipükse, oma isiksuse särama panemine hoolimata riietusest on kõige suurem erutaja!

Avafoto: Pexels/Ольга Вельская