OHMYGOSSIP — Tõeline armastus on müstika, mida kõik otsivad ja vähesed kogeda saavad. Üks õnnelikest on 93-aastane Clarence Purvis, vahendab People, WTOC.

Clarence Purvis kohtus oma kallima Carolyn´iga aastal 1948 – nad armusid ja elasid õnnelikult tervelt 63 aastat, kuniks naine aastal 2013 siit ilmast igaviku teele lahkus.
GlennVille´is elaval paarikesel oli üheskoos kombeks käia kohalikus toidukohas einestamas. Kui Carolyn suri, jätkas tema mees Clarence seda traditsiooni. Mehel on kombeks lahkunud abikaasa foto restorani kaasa võtta ja lauale asetada. “Ta oli alati minuga, kui elus oli. Ta on ka praegu minuga,” ütleb Clarence. Restoraniomaniku sõnul on vanuri tegutsemine sadade kohalike südameid puudutanud.

Paljud muidugi on püüdnud meest ka veenda, et too uue armastuse leiaks, kuna on nii üksik. “Nad ütlevad, et kui mul oleks pruut, oleksid asjad paremini,” kommenteerib Clarence. “Oleksin võinud oma naiselt küsida, kas võin pruudi võtta. teate, mida ta oleks vastanud? Võta, kui soovid. Sedasi me omavahel läbi saimegi,” jätkab mees, viidates oma lahkunud naisele. Mehel on kodus mitmeid fotosid ja mälestusi lahkunud abikaasast. Mees näiteks viitab videos lambile, mis Carolynile väga meeldis ja mille all on naise foto. Seda lampi ei pane ta iial kustu.

“Sööme lõunasööki, tuleme koju tagasi, vaatame televiisorit, lähme magama, armastame teineteist. Mida sa hing veel tahad? Käime kirikus. Meil oli kõik, mida soovisime,” ütleb 93-aastane mees, kirjeldades enda ja naise suhet. Lisaks söömas käimisele on mehel veel üks komme. Ta käib naise haual mitu korda päevas, kokku 125 korda kuus. “Ma armastan teda nii väga. Ja igatsen teda tohutult,” ütleb Clarence vastuseks, miks nii palju kordi hauda külastab.

Avafoto: Väljavõte Youtube´i videost @ WTOC Extras