OHMYGOSSIP – Alates varasest noorusest alati tähelepanu keskpunktis olnud Kendall Jenner on selgeks õppinud kõik nipid ja trikid, kuidas kogu aeg veatu välja näha. Ka temalgi on halvemaid päevi, kuid tänu oma teadmistele, oskab ta neid kiiresti ja efektiivselt lahendada.

Paljud noored naised on hädas olnud aknega ja selles osas ei erine Kendall Jenner neist mitte millegi poolest. Kendall on rääkinud, et noorena oli tal lausa kohutav akne. “Ma ei suutnud isegi inimestele otsa vaadata, kui ma nendega rääkisin. Ma tundsin end äratõugatuna. Kui ma rääkisin, siis varjasin oma nägu käega,” meenutab Jenner. Oma kogemuste tõttu suudab ta mõista, kui raske on aknega võidelda, ja jagab retsepti, mis teda aitas.

Selleks läheb vaja ühte teelusikatäit mett, pool teelusikat sidrunimahla ja pool teelusikatäit küpsetuspulbrit. Koostisosad tuleb kokku segada ja kanda probleemsetele kohtadele. Kõikidel nendel ainetel on positiivne mõju näonahale. Küpsetuspulbril on põletikuvastane toime, mis aitab vähendada punetust ja paistetust. Mesi puhastab poore ja tänu antimikroobsele toimele peatab mikroobide teket. Sidrun aga toimib koorijana, mis eemaldab surnud naharakke ja ennetab ummistunud poore.


Avafoto: Kendall Jenner (©OHMYGOSSIP)
Allikas: missdomesticated.com