OHMYGOSSIP — Women´s Health toob mitmeid näiteid seksi kohta, mis erinevad filmis nähtud ja reaalse elu kogemustega täielikult.

1. Üheaegne orgasm
Filmides kogevad mõlemad samal ajal orgasmi, aga tegelikkuses on selline asi harv nähtus.

2. Keegi ei käi pissil
Filmides lõppeb seks alati sellega, et jäädakse mõnusasti teineteise kaisus magama. Tundub, et Hollywoodis ei teata midagi kuseteede infektsioonidest, sest looduse poolt on paigas, et naine käib pea iga seksikorra järel põit tühjendamas, desinfitseerimaks sisemisi teid.

3. Kohe valmis seksima
Filmides hüpatakse kohe asja kallale ning keegi ei kuluta aega eelmängu jaoks. Õiges elus tähendaks see siis seda, et vahekord ei pruugi olla nauditav. Naine vajab eelmängu, et erutust tekitada ja “märjaks muutuda”.

4. Kus on kondoomid?
Filmides näeb tihti, kus üksteisele võõrad astuvad vahekorda, aga keegi ei küsi, kas kondoomi ka kasutame? Tundub, et filmis ei pea kartma soovimatu rasestumise või sugulisel teel leviva haiguse pärast.

5. Akrobaatilised asendivahetused
Kõigepealt on naine peal, seejärel on paarike võluväel misjonäripoosis. Tegelikkuses tuleb asendivahetus läbi rääkida ning selle täideviimine ei käi nii kiiresti. Igapäevane kohmakus ei sarnane sellisele akrobaatikale nagu filmis näeme, eriti veel, kui seal näeb selliseid poose, mis argielus ei taha sugugi õnnestuda.

6. Hügieen
Filmis tõmmatakse kohe peale seksi riided selga ja minnakse kontorisse või maailma päästma. Tegelikkuses tekitab vahekord olukorra, kus tuleb pesema minna.

7. Vahekord töölaual
Lauad tõmmatakse ühe käeliigutusega puhtaks ja astutakse kirglikku vahekorda. Õiges elus ei oleks keegi nii rumal, et lükkaks ühe käeliigutusega läpaka laualt põrandale.

8. Varjatud suuseks
Filmides näeme tihti, kuidas teine sukeldub teki alla suuseksi tegema. Teki all on tegelikult ju nii palav ja õhupuuduses ei suudaks keegi mõelda suuseksile.

 

Avafoto: (PantherMedia/LightField Studios/Scanpix)

Loe lisaks:
Abielupaar tahtis seksida, aga mõlemad olid selleks liiga paksud!
OHMYGOSSIP — Hiinlastest abielupaar Lin Yue ja Deng Yang on ennast sisse tšekkinud Jilinis asuvasse kaalulangetuskliinikusse. Paar soovib kaalust alla võtta, et nad ei peaks ühistest voodimõnudest loobuma ning oleks võimelised järglasi saama. Liigne paksus on neid siiani neid asju tegemast takistanud.

Uuring: Tõenäoliselt just sellel päeval täituvad su seksiunelmad!
OHMYGOSSIP — Milline päev on voodis hullamiseks kõige soodsam?! Esmaspäev on harilikult selline päev, kui midagi märkimisväärselt põnevat ei toimu. See on päev, mida sooviksid, et see mööduks kiiremini – vähemalt Inglismaal elavad inimesed arvavad nii, vahendab Women´s Health veebileht.

Naised räägivad: Selline oli minu kõige julgem seksikogemus
OHMYGOSSIP — Kuum! Soome naisteajakirja seksiküsitlus selgitas välja, millised on soome naiste kõige julgemad seksikogemused. Milline on olnud sinu kõige julgem seksitrikk? Oled ehk teinud seda jõe peal hõljuvas paadis kõikide nähes?