OHMYGOSSIP – Teie  nägu on Teie visiitkaart ja põhiosa sellest moodustab nahk. Me kõik teame, et vistrikuline, ebatasane ja laiguline nahk rikub väljanägmist ja ka tuju. Korras näonahk seevastu muudab meid särvaks ja nooremaks ning annab enesekindlust juurde.

Talvel on paljudel kombeks peita oma iluvead paksu meigikihi alla, kuid kevadel ja suvel päikesega ei ole see vaatepilt just kuigi ilus ega loomulik.

Ohmygossip.ee jagab Teile mõningaid näpunäited, mis aitavad naha seisundit parandada või leida põhjuseid, miks teie näonahk ei ole alati heas seisukorras.

* Alustuseks valige endale õiged tooted, mis sobivad Teie nahatüübiga, kui jääte ise hätta küsige nõu kosmeetikult või nahaarstilt.

* Eelistage apteegi või looduslikke tooteid nii nahahoolduses kui ka jumestuses. Kõik, mis on kallis või luksusliku pakendiga ei ole veel seetõttu hea. Paljud juhtivad kosmeetikabrändid kasutavad hulgaliselt keemilisi lisandeid. Nii, et jälgige koostist!

* Näohooldusega ei tasu ka üle pingutada, kui arvatakse, et nahaprobleemid on tekkinud puudulikust näohooldusest, siis tihti on põhjuseks hoopis liigne puhastamine/koorimine. Kõike tuleks siiski teha mõistuse piires, ma ei soovita nöokoorijaid ega maske kasutada rohkem, kui paar korda nädalas. Samuti ei soovita ma noortel kasutada öökreemi, kui Teil pole veel kortse ning tegemist pole äärmiselt kuiva nahaga, siis laske öösel oma nahal hingata ning ärge peatage kreemidega naha loomulikke protsesse.

* Ööseks eemaldage alati meik, samuti vahetage tihti padjapüüri ja näorätikut! Kindlasti tuleks puhastada ka meigipintsleid/käsnasid millega meiki peale kannate. Ideaalis võiks meigipntsleid/käsnasid pesta korra nädalas leige vee ja seebiga aga piisab ka, kui Te seda kasvõi korra kuus.

* Vistrikud ei ole ainus probleem millega naharsti poole pöörduda, kui Teil esineb naha ebatasasusi või laike näos, komedoone vms siis pöördu alati julgelt arsti poole. Kosmeetik puhastab Teie nahka ja aitab selle seisundit parnadada, kuid kui Teil on mõni nahahaigus, siis saab Teid aidata vaid nahaarst. Retseptiravimite kuuriga võite paari kuuga vabaneda oma nahaprobleemidest, mis on Teid võibolla aastaid vaevanud.

* Nägu päevitades kasutage alati kaitsekreemi ning arvestage, et näonahk on õrnem ja õhem, kui nahk Teie ülejäänud kehal, seetõttu vajab see ka suurema kaitsefaktoriga kreemi.

* Unustage ära jumestuskreem, kui tunnete siiksi vajadust end igapäevaselt jumestada, siis valige mineraalkomsmeetika. Estis pole see veel kuigi populaarne kuid järk-järgult hakkab ka meie poelettidele ilmuma see revolutsiooniline jumestustoode, mis  on 100% looduslik, laseb Teie nahal hingata ning jätab loomuliku tulemuse.

* Käige regulaarselt saunas, saun ahendab poore ning aitab olulislet parandada näonaha väljanägemist. Samuti kasutage regulaarselt nöomaske ja -koorijaid, mis puhastavad nägu ning eemaldavad surnud naharakud. Nagu eelpool mainitud ärge minge maskide ja koorijatega liiale!

Armsad Ohmygossip´i lugejad, nautige meigivabalt kauneid päikesepaistelisi päevi oma klaari ja õigesti hooldatud näonahaga!