Kahe poja ema, armastatud lauljanna ja bändi Anmantino solist Anne Loho räägib Gossip.ee-le oma lauljakarjäärist ning tunnistab rõõmsalt, et sõbrapäeva paiku on Anmantinol ilmumas 5-s CD “Kaks sõpra”. “Viimasel ajal olen tegelenud stuudiotööga. Kõige suurema aja on võtnud Anmatino uue plaadimaterjali sisse laulmine ja kõik sinna juurde kuuluv. Anmatinol ilmubki sõbrapäeva paiku 5 -s CD “Kaks sõpra”. Olete oodatud esitlustele!”

Anne Loho, millal on teie sünnipäev ja kus asub sünnikodu?
Minu sünnipäev on 12. jaanuaril ja pärit olen sellisest imeilusast pisikesest linnast nagu Tõrva.

Perekonnaseis ja lapsed?
Aastal 2012 tähistan 10-t pulmaastapäeva Gunnar Lohoga ja meil on kaks poega Artis(9) ja Ronan(2).

Millega olete viimasel ajal tegelnud lisaks laste kasvatamisele?

Viimasel ajal olen tegelenud stuudiotööga. Kõige suurema aja on võtnud Anmatino uue plaadimaterjali sisse laulmine ja kõik sinna juurde kuuluv. Anmatinol ilmubki sõbrapäeva paiku 5 -s CD “Kaks sõpra”. Olete oodatud esitlustele!

Kuidas meenutate kunagist koostööd Arnold Oksmaaga?

Arnold on väga sõbralik ja tore inimene ning suurepärane artist. Temaga oli alati väga lõbus ja mina meenutan teda ikka hea sõnaga.

Kuidas sujub koostöö Avo Ailtiga, kes ka tuttav torilastele, sest kunagi mängis Avo Ailt “Põrgupojad”, tema see Lucy videos?

Avo töötab koos minu eelmise lavapartneri Matiga Lahmuse erikoolis kasvatajana ja käib esinemistel oma bandikaaslase Helega, meie teed on jah ammu juba lahku läinud.

Kuidas läheb Anmatimol peale Mati Klampi lahkumist bändist?

Täitsa kenasti läheb, kuna koosseisu vahetamisest on juba üle aasta möödas, siis on kõik paika loksunud, Matil on oma ansambel. Uus solist Priit Bergert on rahva poolt ilusti vastu võetud. Nüüd ilmub ka plaat meil – seega oleme joone peal ja loodetavasti fännide poolt endiselt armastatud.

Kes on nimeliselt teie meelest  superstaarid Eestis?
Ivo Linna, Anne Veski, Tõnis Mägi – need on nimed, kes meeldivad mitmele põlvkonnale ja neil on õnnestunud aastate jooksul saavutada oma kindel kvaliteet, millele saab alati kindel olla.

Millist raadiojaama meelsasti kuulate, millised on teie lemmiksaated teleekraanilt?

Kuulan raadiojaamu, kust tuleb palju harivat juttu ja head muusikat. Kuigi ma pole veel keskealinegi meeldib mulle „Vikerraadio“. Televiisorit ma viimasel ajal väga ei vaatagi, kui siis selliseid saateid, mis seotud müstika ja teispoolsusega näiteks kanal ID.

Mida arvate tulevastest valimistest ning kas teie arvates on meie valimisseadus normaalne?

Ma arvan, et kindlasti lähen valima aga kelle poolt, see on veel lahtine. Ma ise olen suhteliselt poliitikakauge inimene aga neile, kes pürgivad poliitikasse ja soovivad seal midagi ära teha soovin siiralt jõudu ja edu. See pole kerge valdkond kus oma energiat rakendada. Mis valimisseadusesse puutub, siis ma leian et on tähtsamaid seadusi, mis vajaksid ümber tegemist ja sellest kas mu meelest on valimisseadus normaalne või mitte ei sõltu Eesti riigis midagi.

Milliseid ameteid olete pidanud senise elu jooksul ning mis ametit praegu peate?

Laulmine on olnud minu elus siiani tähtsaimal kohal ja on ka edaspidi, aga elu on nii läinud, et minust sai ka raamatupidaja. Nii et laulev raamatupidaja olen.