Viimased viis aastat Pariisis elanud moekunstnik Urmas Väljaots (29) andis välja raamatu “Minu Pariis. Kuidas moepealinnas ellu jääda”. Ta on juhtinud erinevate kanalites telesaateid ja töötanud Baltika avalike suhete juhina. Ajakirja Naised rubriigis “Mehesõna”, räägib ta aga, mis talle naiste juures meeldib ja mis mitte.

Urmas Väljaotsale ei meldi kui võetakse abitu kassipoja roll ja ainukeseks põhjenduseks tuuakse “Sest ma olen ju naine”. Ta arvab, et see on liiga mugav eetekääne ja tänapäeval täiesti kohatu.

Legendaarsele küsimusele, miks meeldivad meestele suured rinnad, vastab Urmas: “Seda tahaksin minagi teada! Äkki on siin tegu mingi alateadliku ema-otsinguga, suur rind võiks olla justkui tunnus naise viljakusest ja heast tervisest?”

Moekriitik vastab ka küsimusele, milline rõivaese mõjub temameelest naiste seljas kõige seksikamalt: “Kõik oleneb sellest, kuidas need välja kantakse. Ruumi peab jätkuma ka fantaasiale. Mingi suvaline ihueksponeerimine on enamasti suht igav. Ühte rõivaeset on raske välja tuua, pigem on see kombinatsioon. Hetkel on nauditav vaadata näiteks moekaid platvormkingi.”