Jana loodab oma võistluslooga “Don’t Want Anything”, mille sõnade autor ta on ja muusika loonud Jakko Maltis, kindlasti finaali jõuda. “Kui ma “Eesti laulu” konkursi võidaksin, siis oleks see tunnistuseks, et nüüd olen midagi ka õigesti teinud!” ütleb Eesti teine ametlik superstaar Jana Kask Õhtulehele, kes võtab “Eesti laulu” kui oma teist tulemist.

2008. aastal saate “Eesti otsib superstaari” võitnud Jana lauljakarjäär pole kulgenud kergelt: esikplaadi väljaandmine lükkus edasi; tekkisid vastuolud produtsent Alar Kotkasega, mis päädisid koostöö lõppemisega. Peale selle oli impulsiivse käitumise ja julgete väljaütlemistega neiu pidevalt meedia hambus.

“Ma ei ole mitte kellegi peale pahane. Nii lihtsalt läks. Olen mõelnud, et äkki need sekeldused tulid mulle ainult kasuks,” ütleb Jana.

“Olen alati püüdnud olla mina ise. Usun, et kui hakatakse mõnest tagasihoidliku loomuga artistist vormima kedagi, kelle imago on vastuolus tema olemusega – ega see hästi lõpe. Eks ma veidi mässumeelne olen ikka. Ja otse julgen ka asju öelda. Aina rohkem.”