Juba sel reedel 28. jaanuaril alustab Kanal2-e eetris taas lustakas reisisaade „Väljalend.“ Üks saatejuhtidest Kertu Jukkum paljastab, et kui „Väljalend“ oli esimesi kordi eetris, mängis ta stsenaariumi enda jaoks lausa läbi ja hoidis passi lähedal.

„Ajaga pole midagi muutunud, võttes arvesse milline reisifanaatik ma olen ning samas kuuma armastaja, läheksin iga kell isegi võõra inimesega reisile,“ rääbib Kertu Jukkum Gossip.ee-le, et oleks ka ise valmis taolises saates osalema.

Oma reisiharjumustest räägib Kertu, et korra aastas püüab ta ikka reisi ette võtta. „Absoluutne lemmikpaik on Grand Canyonis asuv Havasupai ja sealne ürgne indiaaniküla. Kui võimalust oleks, reisiksin aga kasvõi kohe Brasiiliasse, Kambodžasse ja Uus-Meremaale,“ paljastab Kertu oma lemmikpaiku.

Uurisime ka, kas Kertu on rohkem seda tüüpi reisija, kes eelistab ööbida luksuslikus hotellis ning jätta kogu töö reisibüroo teha või pigem selline, kes ostab lennupiletid, haarab seljakoti selga ja läheb seiklema? Kertu selgitas aga, et kõik oleneb siiski konkreetsest sihtkohast ning reisi põhjustest: “Nii üht kui teist. Kõik sõltub reisi eesmärgist, sihtpaigast ja selle iseärasustest. Egiptusesse puhkama minnes eelistan loomulikult pakettreisi ja sealhulgas mugavat hotelli. USA-sse aga, kus suur osa osariikidest on juba külastatud, lähen ikka ja jälle seiklema ning otsima paiku, mis veel külastamata.“

Teatavasti võib reisides ette tulla ka ebamugavaid ja tüütuid olukordi, erand pole siinkohal ka Kertu, kellel on samuti ette tulnud lendude tühistamist ning pikki ootamisi, ometi ei lase rõõmsameelne Kertu end sellistest olukordadest häirida vaid peab seda kõike loomulikuks. “On ikka juhtunud, et lennud jäävad ära või lükkuvad määramatusse aega, kuid see pole otsene ebameeldivus, vaid paratamatus, mis teinekord toob kaasa mõne põneva seiklusegi.“ Kertu leiab, et lustakad seiklused kaalauvda sellised partamatused üles: „Samas toredaid ja naljakaid seikasid on juhtunud tunduvalt rohkem.“

Kertu meenutab ühte kentsakat lugu, kus tal tuli veeta öö pargipingil: “Tagantjärele on naljakas mõelda, kuidas kord sai ühes Belgia ülikoolilinnas pargipingil öö mööda saadetud. See oli küll seljakott-seljas-reis ja kuna jõudsime linna hilisõhtul ning selgus, et sealne ainus motell on täis, tuli pargipingil põõnata,“ selgitab Kertu loo tagamaid. „Õnneks oli tegemist turvalise paigaga ning õhutemperatuur oli värkes õhus magamist soosiv,“ meenutab Kertu Gossip.ee-le meeldejäävat ööd Belgias.

Loe lisaks:
Kertu Jukkum ja Siret Rüüberg hakkavad taas Väljalennu saadet juhtima

Kertu Jukkum Gossip.ee-le: “Ameerikas elades läksin sealse asjade kultusega iseeneslikult kaasa ja shoppasin tihti meelelahutuseks”

[ot-gallery url=”gallery/kertu-jukkumil-tuli-veeta-belgia-%c3%bclikoolilinnas-%c3%b6%c3%b6-paripingil”]