Peter Andre on tüdinenud Jordani väljakutsuvast käitumisest ja ütleb, et ex-abikaaasa on muutunud desperaatseks. “Jordan pole mulle kunagi meeldinud ja mu tunded ei ole muutunud,” kirjutab ta oma kroonikas briti ajalehele The Mirror andmetel.

Selle aasta maikuus läks Peter Andre lahku glamuurmodellist Katie Price´ist ehk Jordanist. Sellest alates on mõlemad teinud lõputuid avaldusi lahkuminemise kohta. Kuid nüüd paistab, et Andrel on kõrini Jordani “desperaatsetest trikkidest”, nii nagu ta neid nimetab.

Eelmisel nädalal antud intervjuus ütles Katie, et hiljuti Junior nuttis, kuna ei tahtnud lahkuda isast. “Ma tõesti ei tea enam, kuidas sellistele kommentaaridele reageerida. Asi muutub meeleheitlikuks. Ta lööb mulle pidevalt naelu kodaratesse ning mind viib endast välja, et ta kasutab sel eesmärgil lapsi ära,” kirjutab Andre.

Peter Andre tahab öelda, et ta isegi ei tunne enam oma endist naist: “Ma armastasin Katie Price´i, aga ta kadus kuhugi juba ammu. Jordan pole mulle kunagi meeldinud ja minu tunded pole muutunud. Ta räägib kogu aeg iseendale vastu. Tõenäoliselt kohtub ta Alex Reidiga ja on kiiresti eluga edasi läinud.”

Nüüd on ka Jordan kommenteerinud oma uut romanssi ja kinnitanud, et kohtub 34 aastase Alex Reidiga. Kuid ta väidab, et tutvus sai alguse alles pärast seda kui Peter Andre oli ta maha jätnud, kirjutab The Sun. “Ma võin kinnitada, et kohtun Alex Reidiga ja mitte kellegi teisega. Kuid ma ei saanud temaga kokku ega saatnud talle sms-e sel ajal kui elasin koos Peter Andrega. Ma ei tundnud teda veel siis,” ütles Jordan ajakirjale OK!.