Laulja Koit Toome (30) ja meigikunstnik Kaia Triisa (24), kes on pidevalt meedia kõrgendatud huviorbiidis, väisasid koos teisipäeval Lauluväljakul toimunud megastaar Madonna kontserti.

Ajakirjanike kõrgendatud huvi paarikese vastu sai alguse juba mitu head aastat tagasi, mil neid korduvalt koos seltskonnaüritustel nähti ning paari pandi. Üle-eelmise aasta lõpus haihtus Kaia kui tina tuhka, väidetavalt viibinud ta pikka aega tööasjus Venemaal, kuid peagi selgus tõeline põhjus – tütarlaps oli vahepeal salaja lapse sünnitanud. Beebitüdruk sai nimeks Rebecca. Meediategelastel olid muidugi keeled ripakil, sest lapse isa pidi iga hinna eest avalikkusele teatavaks saama. Nagu kiuste, pole seda veel siiani juhtunud. Küll pakuti Kristjan Kasearu, küll Tanel Tatterit, kõige rohkem hääli kogus siiski Koit Toome, kelle lapsepõlvepilti Kroonika isegi oma esikaanel uhkusega Triisa tütrekese pildi kõrval presenteeris. Mis seal salata, olid sarnased küll. Triisa ise olevat oma lähedastele paljastanud, et Koit tõepoolest tema tütre isa ongi. Täit tõde ei tea keegi.

Igatahes saabusid noored Madonna Tallinna-kontserdile koos, küll mitte käest kinni hoides, aga siiski väga lõbusas tujus.