Kiilaks pöetud peaga Kati Murdmaa (43) elus on alanud järgmine näidend. Ta istub peegli ees ja meigib end, meenutades lavale astuvat näitlejannat. “Kui ma panin oma pulmapilte albumisse, siis vaatasin, et see ongi nagu mingi suveetendus, vaatemäng. Tegelikult ju oligi see suveromanss,” ütleb ta ajakirjale Naised oma lõppenud abielu kohta Peter Murdmaaga.

“Härra Murdmaal on mõned nii šefid rollid, et nende peale armub temasse tõenäoliselt iga naine. Tegelikult tema elu ongi nagu etendus,” püüab naine katki läinud suhet mõista.

“Me olime abielus kolmekesi – mina, Peter ja Peteri ema,” räägib Kati. Peter on oma ema Hellega väga lähedane ning Kati arvab, et üksildase inimesena oli naisel oma pojast raske lahti lasta.

“Me ajasime oma kolmikabielus igaüks oma asja.” Nagu Katile on kõige olulisemad tema loomad, lapsed ja kirjatööd, on Peteri ja tema ema jaoks olulised nende filmiprojektid. “Kohtudes me väga lootsime, et meil õnnestub need asjad ühendada. Aga Peter ei kujutanud ette, et peab kohanduma ka minu mudeliga, ta ei arvestanud sellega, et mina oma maailma ära ei viska.” Kati räägib enesekindlalt, kurbust või pettumust võib tema häälest vaid aimata.

Loe lisaks:
Kati ja Peter Murdmaa viis kuud kestnud abielu läks lõhki

Kati Murdmaa: “Lõppev aasta oli nii heade kui ka halbade sündmuste ja õppetundide poolest äärmuslik”