Eile ilmusid rootsi meedias eksklusiivsed pildid, milledel võis näha õnnelikku paari – printsess Madeleine´i ja Chris O’Neill´i – Stockholmis pidutsemas. Nad istusid teineteise kõrval, naersid ja rääkisid juttu kuni hilisööni. “Nad nägid väga armunud välja,” ütleb allikas ajalehele Aftonbladet.

Esimest korda lendas Chris O’Neill USA´st Stockholmi, et printsess Madeleine´i kohata, juba eelmise aasta augustis. Tal oli puhkus ja ta külastas Rootsit koos oma sõpradega. Tollal olid nad juba tuttavad, sest O’Neill oli koos olnud ühega Madeleine´i sõbrannadest ning printsess teadis, et tegemist on toreda inimesega.

Möödunud aasta 19-l augustil toimus Stockholmis restoranis Riche printsess Madeleine´i ärasaatmispidu enne kolimist New Yorki.  Koos sõbrannadega söödi mereande ning joodi valget veini ja shampust. Printsess kandis pruuni pitskostüümi ja ülikõrgete kontsadega kingi. Pärast keskööd ühines seltskonnaga Chris koos oma sõpradega. Niipea kui nad sisenesid, oli Madeleine´il ja Chris´il silmi vaid teineteise jaoks, ütleb allikas. “Chris istus tema kõrvale. Siis vestlesid nad intensiivselt terve õhtu. Neil näis koos väga tore olevat, nad olid nii rõõmsad.” Kohalviibijate sõnul nägid nad välja kui paar.

“Madeleine teab, et kui ta Stockholmis väljas käib, siis teda alati pildistatakse. Kohtuda Chris´iga kahekesi oli tol ajal täiesti välistatud. Kuid kui ta koos suurema seltskonnaga välja läheb, siis pole nii ilmselt märgata, et tal on romantiline suhe,” ütleb kuningaperele lähedalseisev isik.

 

Loe lisaks:
Printsess Madeleine ja Chris O’Neill said tuttavaks ühiste sõprade kaudu


Turist filmis printsess Madeleine´i koos tundmatu mehega New Yorgi kohvikus ja müüs video Rootsi meediale