Õukonnaekspert Daniel Nyhlén oli endas täiesti kindel kui ta eilses RIX FM´i populaarses raadioprogrammis väitis, et kroonprints Victoria ootab last.

“On ju ainult teatud arv inimesi, kes sellistest asjadest teadlikud on ja ma ei taha allikaid avaldada. Kuid see tuleb väga usaldusväärsetest allikatest,” ütles Daniel Nyhlén hiljem ajalehele Aftonbladet.

Teema on aktuaalne olnud printsess Victoria ja prints Daniel´i abiellumisest saadik möödunud aasta juunis. Bora Bora´s mesinädalatel viibides rääkis paar oma suurest unistusest lapsi saada. “Me loodame, et meil on see õnn,” ütles Victoria. Ja Daniel lisas: “Selge see, et selle ümber hakatakse palju arutlema. Kuid ma loodan, et meil lastakse seda teha oma takti järgi.”

10-l detsembril toimunud pidulikul Nobeli õhtusöögil vastas kroonprintsess eitavalt kui talle veini pakuti ning tema veiniklaas seisis puutumatult laual kogu õhtu. Disainer Camilla Thulin, kes andis oma hinnangu õhtusöögil nähtud kleitide kohta, aimas Victoria laia kleidi all beebikõhtu. “Võib-olla kolmas kuu,” oli tema arvamus.

Õukonnaekspert Roger Lundgren oli veelgi kindlam. “Minu sisetunne ütleb, et tegelikult ootab ta nüüd last. Ta säras kui ei kunagi varem,” ütles Lundgren pärast Nobeli peo õhtusööki.

Ka Aftonbladet´i andmetel on kuninglik paar oma lähedasematele sõpradele teatanud, et nad ootavad last, kuid õukonna pressiesindaja Bertil Ternert eitab kategooriliselt, et see tõsi on. “See on lihtsalt vale. See pole nii,” ütles ta eile õhtul.

Rootsi meediast on läbi lipsanud Victoria poolt öeldud lause, et sel kevadel on oodata midagi väga suurt. Hetkel viibib printsess välisvisiidil Abu Dhabis, kus ta intervjuusid ei anna ning teda on tagasi oodata alles neljapäeval.