Sarmikas kokapreili Anni Arro (26), kes elab vanalinnas üürikorteris, on jõudnud arusaamisele, et ennast on parem teostada suhtes eakaaslase kui vanema mehega. Üks kooselu kogemus on Annil ka juba seljataga – seriaalitäht Ivo Uukkiviga (43), kirjutab Kroonika. Täna elab Anni koos graafilise disaineri Jan Tomsoniga (25).

Ajakirjanik Jaanus Hämarsoo uurib Annilt, kas ta on kunagi vürtsitanud õhtusööki mõne armuelu soodustava maitseainega, nagu näiteks arti?okk. “Ei, ma pole kunagi kedagi nii julmalt ära kasutanud! Üldiselt on need toidud, mis ma valmistan, väga maitsvad ja armastus käib ju kõhu kaudu. Nii et ei pea tingimata arti?okki sekka panema,” räägib naine.

Anni, kellel ilmus hiljuti raamat “Sepamaa talu köök2” vastab küsimusele kas saadud honorari eest võib nüüd muretult aasta veeta, et eile oli tal vaid sada krooni arvel ja tuli teha tatraputru. “Raha küll on, aga mitte nii palju, et priisata. Ilusaid asju on muidugi tore osta – ehted on mu meeletu kirg alati olnud. Neile mul kulub küll. Mitte aga teemantide peale, nii palju raha pole mul kunagi. Mul võivad kõrvarõngad ka klaasist olla, peaasi, et nad on ilusad. Mulle meeldivad vanad ehted, käin hooti erinevates antikvariaatides sobramas. Vanades ehetes on elu sees.”