Noor näitlejanna ja juuksur Liina Vahter (22) võttis aasta viimastel päevadel vastu otsuse ja astus poliitikasse. “Ühikarottide” sarjast tuule tiibadesse saanud näitsiku väitel on ta tundnud kutsumust ajalugu teha juba lapsepõlvest saadik, kirjutab ajakiri Naised.

Liina selgitab, et tema positiivne populaarsus on praegu kõrgpunktis ja seda lihtsalt ei saa kasutamata jätta. Kuni noored teda kuulavad, tahab ta, et nad teda ka eeskujuks võtaksid. “Ma tahan, et nad näeksid, et unistused tuleb teha tõeks, nagu mina seda tegin. Kes ei proovi, ei saa ka kunagi teada, mis oleks teisiti. Kui ma saan kas või veidi asja muuta, olen juba õnnelikum,” arvab Liina.

“Eks kohati on aeg-ajalt tunne, et ma olen mingi peibutuspart, ma ei ole selle kõige vääriline ega saa üldse millegagi hakkama. Loomulikult tekitas see kõik minus tohutult hirmu! Poliitikuna on ju oluline, mida inimesed minust arvavad.”

Juba lapsena tahtis Liina mängida poliitilisi mänge, nüüd on tal see võimalus ja ta ütleb, et ei saa jätta seda kasutamata. Ainus, mida ta tahaks inimestesse süstida, on eneseusk – elu ei peaks elama nii, et midagi ei juhtu.