Möödunud nädalavahetusel pidi Michael Douglas külastama filmifestivali Palm Springs’is. See, et tema etteaste ära jäi, ei sõltunud aga sellest, et haigus oleks seda takistanud. Vastupidi. “Kasvaja on kadunud,” ütleb näitleja.

 

Oma esimeses intervjuus pärast keemiaravi lõpetamist ütleb Michael Douglas, et on võitjana välja tulnud surmava haiguse vastu peetud võitlusest.

“Arvesse võttes, et kasvaja on kadunud ja kuna ma tean, mis tüüpi vähiga on tegemist, siis on selle võitmine suur asi,” ütleb ta. Kui Douglas eelmisel aastal haigusest teada sai, anti talle 50% paranemislootust.

“Olen praegu 66 aastane. Mul on vedanud. Mu ema on peaaegu 90 aastane. Mu isa on 94 aastane. Tundub, et ma võin oma geene usaldada,” ütleb ta NBC’le antud intervjuus.

Ehkki Douglas peab jätkuvalt analüüse tegema on nii tema kui ta abikaasa Catherine Zeta Jones üliõnnelikud.

Siiski leiab Michael Douglas, et vähk oleks tulnud avastada varem. Nüüd kaalub ta selle arsti kohtusse andmist, kes ei avastanud õigel ajal vähkkasvajat, mis haigusele nii raske kulu andis, et see oleks võinud talt elu võtta. “Oleks meeldivam olnud kui see oleks olnud teise astme staadium, mitte neljanda astme staadium.” Teleintevjuus Access Hollywood’ile räägib Hollywoodi megastaar, et pöördus kurguvaluga arsti juurde juba 2010 aasta alguses. Arst ei avastanud kasvajat, vaid määras talle raviks antibiootikumid.

“Nagu ma aru saan, siis on seda tüüpi vähki väga raske avastada, see oli keele all ja on üsna ebatavaline. Aga ma üritan välja uurida, kas seda oleks saanud varem avastada.”