Aastate eest Soome välisminister Ilkka Kanerva armukesena tuntuks saanud ning tänaseni meedia huviorbiidis olev Soome tabloidide kuninganna ning glamuuritar Johanna Tukiainen (32) abiellub.

Tukiaineni manager Tuija Järvinen räägib oma eksklusiivintervjuus veebilehele Ohmygossip.com, et Johanna Tukiainen ja Arto Länsman abielluvad juba 2011 aasta veebruaris.

“Johanna Tukiainen ja Arto Länsman abielluvad 26. veebruaril 2011 Lapimaal,” räägib Tuija ning lisab õhinal, et Johanna palus teda oma pulma laulma.

“Johanna palus minult oma pulmakingituseks etteastet. Ta küsis, kas ma oleksin nõus nende pulmas armastuslaule laulma. Ma ütlesin loomulikult  “jah”,” räägib Tuija Järvinen Ohmygossip.com´ile.

“Laulan oma enda laule. Kindlasti tahan neile laulda ka laulu Rakasta Rakkain.”

Tuija paljastab ka, et Arto  palus Jõuludel Johanna kätt ning et nad on nüüd kihlatud. “Johanna oli väga õnnelik. Arto palus ta kätt ning ta tegi seda suurejooneliselt. Johanna sõrme kaunistab nüüd hinnaline teemantsõrmus!”

Kuula ka laulu, mida Tuija Johanna & Arto pulmas kindlasti laulab: Rakasta Rakkain by Tuija Järvinen

[ot-gallery url=”gallery/johanna-tukiaineni-manager-tuija-j%c3%a4rvinen-pihib-ohmygossip-com-ile-olen-kutsutud-veebruaris-johanna-arto-pulma-laulma”]