“Mulle pakub rõõmu iga elatud päev, iga päevaga ma omandan juurde midagi uut, elan läbi uusi elamusi,” räägib Tartus elav Julia Paukson (20) Gossip.ee rubriigile Intrigeeriv 7.

Nimi: Julia Paukson
Vanus: 20. aastane
Tähtkuju: Skorpion
Elukoht: Tartumaa
Minust: Olen aktiivne, seltskondlik, otsekohene oma arvamusega, avatud suhtlemisega inimene, sõbralik, abivalmis, meeldiva välimusega, hea huumorimeelega, teoreetik, sihikindel. Minu kohta käibv selline vanasõna: „Nagu küla koerale, nii ka koer külale.“

1. Mis on teie meelest mood ja mis on moodne? Kes on moodsad inimesed Eestis (ehk nimetate nimesid). Kui moodsaks ennast peate?
Mood on ühiskonna tendents, mis määrab riietumis stiilid, käitumis stiilid jne, teisi sõnu on mood kultuuri vorm mis peegeldab reaalsust. Moodne on inimene, kes jälgib selle konkreetse hetke moodi, kannab moes olevaid riideid, aksessuaare vms. Moodsaid inimesi on väga palju meil siin Eestis, igaüks soovib olla mingil määral moodne ja käia ajaga kaasas. Eesti nimedest ei oska kedagi nimetada, kes on moodne. Üks kindel on kindlasti Carmen Kass. Ennast pean ikka moodsaks mingil määral, armastan poes käia ja vaadata mis on hetkel moes ja kui miski väga hakkab meeldima, siis ostan ära olenemata hinnast. Jälgin ka erinevaid stiiliajakirju, et teada mida eelistatakse hetkel rohkem kanda vms.

2. Millised on teie lemmiksaated Eesti telekanalitel. Miks?
Eesti telekanalitelt jälgin harva mõningaid saateid, aga kui võimalus tekib ja satun teleri taha, siis üks asi mida kindlasti vaatan on Reporter, Saladused, Rääkimata lugu ja 100 sekundit.

3. Kas armastuses ja sõjas on kõik lubatud? Mis on pööraseim asi, mida olete mõne mehe pärast teinud?
Hmm, see on huvitav küsimus. Mina arvan, et ei ole kõik lubatud, sest me peame siiski teistega ka arvestama. Ei ole siiani veel midagi pöörast teinud mõne mehe pärast, pole veel põhjust olnud.

4. Kas armastate unistada? Kui suurelt te unistate? Millest?
Unistamine pole patt, iga inimene armastab natukene unistada, mõni unistab armastusest, mõni tulevikust, reisist, paremast elust vms. Unistan vahest isegi aga eriti palju ei unista, üritan ikka jääda reaalsuse piiridesse. Vahest armastan unistada reisist ja et aeg läheks kiiremini jne.

5. Kirjeldage palun olukorda, kui teil on olnud tõeliselt piinlik. Mis teid kõige enam marru ajab?
Piinlik olukord, hmm. Olin klubis koos sõbrannaga ja nägin ühte tuttava näoga noormeest. Läksin inimese juurde ja hakkasin temaga juttu ajama. Noormees ütles, et ei tunne mind (ta oli joogine) ja ei mäleta, et me oleksime temaga kunagi kohtunud. Paari minuti möödudes sain isegi aru, et ajasin ta segamini ühe oma tuttavaga, kellega ta oli meeletult sarnane. Üritasin seda jutuajamist kiiremini lõetada, sest noormees hakkas ise ka aru saama, et mulle jõudis kohale, et ma ajasin ta segi ühe teise inimesega. Ja kui me läksime laiali, vaatasid tema sõbrad mulle veel tagant järgi ja pärisid tolle noormehe käest midagi. Mõtlesin omaette, et nad mu nägu meelde ei jätaks. Maru piinlik oli. Marru ajab mind, kui ma satun ise veidi piinlikku olukorda ja kui minuga vaieldakse või mind sõimatakse tühja-tähja pärast vms.

6. Kui saaksite Eesti elus midagi muuta, siis mis see oleks?
Kui saaksin midagi Eesti elus muuta, siis muudaksin liiklusseaduse endiseks tagasi, suurendaks toetusi, vähendaks mõningaid makse, avaks rohkem lasteaedu, et kõik väikelapsed saaksid lasteaias käia.

7. Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?

Mulle pakub rõõmu iga elatud päev, iga päevaga ma omandan juurde midagi uut, elan läbi uusi elamusi. Ei ole olemas asja, mis mind õnnelikus teeb, olen õnnelik, et elan ja olen, mul on pere, kes mind armastab ja sõbrad, kes mind on alati valmis toetama kui ma abi vajan, see on kõik mida mul on õnneks vaja ja mis mind õnnelikuks teeb.

[ot-gallery url=”gallery/julia-paukson-armastan-poes-k%c3%a4ia-ja-vaadata-mis-on-hetkel-moes-ja-kui-miski-v%c3%a4ga-hakkab-meeldima-siis-ostan-%c3%a4ra-olenemata-hinnast”]