Elton John (62) ja David Furnish (48) said väikese poja õnnelikeks vanemateks. Pisipoeg nägi ilmavalgust 25-l detsembril. “Me oleme väga õnnelikud,” ütleb paar, kirjutab People.

Elton John ja David Furnish kasutasid lapsesaamisel asendusema, kes elab Californias. Poja nimeks sai Zachary Jackson Levon Furnish-John ning ta kaalus täpselt 3 kilo ja 600 grammi.

“Me tunneme suurt rõõmu ja õnnetunnet sel erilisel hetkel. Zachary on terve ja tunneb end väga hästi ning me oleme uhked ja õnnelikud vanemad.”

Lapse kolmandal nimel Levon on eriline tähendus. “Levon” on üks laulja 70-ndate hitte. Laul räägib lapsest nimega Levon, kes sünnib jõulupäeval. Laulu lindistusest on möödas 39 aastat.

Elton John’i ja David Fisher’i partnerlus registreeriti 21-l detsembril 2005, kuid koos on oldud juba 17 aastat. Elton John on tükk aega rääkinud oma igatsusest lapse järele. Veel eelmisel aastal ütles David Furnish, et nad tahavad oodata kuni laulja on valmis turneedega tempot maha võtma. “Me ei taha, et koduabilised ja lapsehoidjad last kasvatavad. Me tahame olla aktiivsed lapsevanemad.”

Paari pressiesindaja on teatanud, et asendusema isikut ei avalikustata. Samuti ei anta teada, millised kokkulepped temaga on sõlmitud.