Ilusad ja tegusad kaksikõed Mari ja Kristi Ojasaar, kes on aastaid tegelenud ilu, moe ja stilistikaga avasid stiilistuudio “Coco´s”. “Coco´s saab ennast professionaalide abiga kauniks ja stiilseks teha ning see kõik kvaliteetpiltidele jäädvustada,” räägivad Mari ja Kristi Gossip.ee-le.

Kuidas ja millal tekkis mõte luua internetikeskkond, kuhu olete koondanud oma parimad tööd ning kus pakute inimestele stiiliabi?
Mõte teha netikeskkond, kuhu on koondatud stilistika, jumestus, fotograafia,  tekkis kirest selle ala vastu. Soov mõtet edasi arendada oli loomulik, kuna huvi tööde vastu kasvas ning nüüd on võimalus sellest lähemalt lugeda kõigil, kellele asi meeldib.

Keda ootate eelkõige veebilehe Coco´s klientideks?
Kodulehele Cocos.ee on oodatud kõik, kellele pakub huvi loominguline valdkond. Töötame selle heaks, et valmiks professionaalne idee, pilt, looming. Tegeleme erinevate firmadega, et pakkuda stilistika, jumetus ja fotograafia alast nõuannet, samuti korraldame show´sid.

Kui palju peab raha olema, et teie stiiliabi kasutada? Oletame, et tahan teha Lifebeachiga pildid, olla stiilselt riides,  ekstravagantselt meigitud ning pöörast atmosfääri.
Me pakume võimalust teha endast ilusaid pilte mälestuseks. Korraldasime pildistamise, kus naine soovis endast ilusaid pilte enne abiellumist, et need hiljem siis mehele kinkida. Randa sai organiseeritud hobused ja osad pildid tehtigi hobuse seljas vees ratsutades. Väga ilusad, seksikad, naiselikud pildid jäid. Hiljem on küsitud minu käest, et kuidas te need hobused sinna pildistamisele saite? Raha eest saab ju kõike. Seega vastus sinu küsimusele, pildistamine läheb täpselt nii kalliks, kui lahedat pildistamist soovitakse. Hinna saab ikka kokku leppida, sest erinevatel fotograafidel on eri hinnad jne.
Hinnad on mõistlikud, kuna kõik me naudime oma tööd.

Kaua protsess aega võtab ja mida peab ise ettevalmistuseks tegema?

Kui soovitakse fantaasiameiki või lapseootel ema soovib endast ilusaid raseduspilte, siis Mari teeb meigi, maalingu ja see võtab aega umbes 1-2 tundi, olenevalt maalingu mahust. Ise ettevalmistamiseks ei tule midagi teha. Enne pildistamist räägime läbi milliseid pilte teeme, mis seljas jne.

Kes teil pilte retu?heerib? Kas saan pildil kaotada näiteks reitelt mõned kilod, kui seda soovin?
Pilte retu?heerib oma ala spetsialist, kes soovi korral lisab ja kaotab kilosid ja pisivigu.

Olete väga tegusad ja stiilsed.  Kuidas jaotate aja kodu ja töö vahel? Milline on teie tegevuste tähtsusjärjekord…
Kodu ja perekond on esmajärgulised. Meie töö on meie hobi, seega selleks leiab aega kogu aeg.

Mis oleks teie väike tasuta stiilisoovitus suveks Gossip.ee lugejatele?
Lihtne soovitus oleks, et stiilne ja ilus välja näha, pead olema saanud endaga sõbraks ja aktsepteerima ennast sellisena nagu sa oled. Tunne ennast oma kehas hästi ja siis ongi juba pool võitu käes.

Mis on sellel hooajal moes ja mis on out?
Lühidalt, mis on moes: metsikud kontsad, Aafrika, meremeeste teema, suured ehted, pat?okid, meeste mõõtu pintsakud, asümmeetria jne.

Mis on kõige suuremad apsud, mida naised riietumisel teevad?

Stilisti tööd tehes olen näinud inimesi, kes arvavad, et nende eas ja nende kehale ei sobi julged silmapaistvad toonid. Paludes neid ikka proovida, on neile suureks üllatuseks isegi, kui ilusad nad on. Tuleb julgelt katsetada (poes riiete proovimise eest raha ei küsita). Kombineerige vana uuega ja nii olete ikka moega kaasas. Eks suurimad apsud kipuvadki olema ajast ja arust jäänud riided, mida topitakse aja jooksul muutunud kehale selga, mille lõpptulemus pole just kõige meeldivam.

Coco´s tiim:
Stilistika- Kristi Ojasaar
Jumestus- Mari Ojasaar
Soeng- Kristel Tippel
Laenutus interjöörile- Kristi Ojasaar
Fotograafid, kes on haaranud fotoaparaadid ja jäädvustanud Kristi ja Mari töö- Margus Johanson, Lifebeach, Filippo
 

Vaata lisaks: www.cocos.ee ja näidispilte Gossip.ee pildigaleriis

 

[ot-gallery url=”gallery/gossip-ee-kaksik%c3%b5ed-mari-ja-kristi-ojasaar-avasid-isikliku-stiilistuudio”]