Ajakiri Digi uuris Britta Vahurilt, mida ta jõuluvana kingikotist sooviks leida. “Jõuluvana võiks mulle seekord tuua väga asjaliku ja võimeka pulsikella!”

“Sellise, mis peale pulsi mõõtmise võimaldaks koostada individuaalse treeningprogrammi, mille abil oma füüsilist vormi teadlikult arendada ning parandada. Lisaks näidud trenni mõju, kulutatud kalorite ning rasvaprotsendi kohta. Kuna harrastan väga erinevaid spordialasid, on oluline, et pulsikell-kompuuter sobiks nii kardio-, jõu- kui ka veetreeningute harrastamiseks. Boonuseks stiilne disain ja ilus väljanägemine. Polari treeningkompuuter FT80 peaks neile kriteeriumitele vastama.”

“See oleks motiveeriv kingitus, mis võimaldaks ennast treeningutel teadlikult jälgida, endale eesmärke seada ning neid täites trennist maksimaalset kasu saada. Minu igapäevatreeningud muutuksid seeläbi veelgi efektiivsemaks.”

Britta räägib, et kohe jõuluõhtul ta seda ikkagi ei kasutaks. “Vaevalt, et ma rikkaliku jõululaua tagant vahepeal sportima läheksin, kuid järgnevatel päevadel kuluks tervisesport kindlasti ära.”