Johanna Tukiaineni managerina tuntuks saanud Tuija Järvinen on oma populaarsusest üllatunud. “Mulle on juba nii palju fänne tekkinud, et pean kasutusele võtma spetsiaalse “fännitelefoni”, kirjutab Hymy.fi.

 

“Muud tegemised kannatavad, sest fännikõnesid on tulnud ka täna juba hommikul kella kaheksast saadik, sellest võib hulluks minna. Osa fännidest on tekkinud Facebooki vahendusel, sõpru Facebookis on ligi 1600. Eelmisel nädalal tuli armastuskiri Banjulist Gambiast, ühelt 23 aastaselt mehelt. Nüüd tahtis üks mees Norrast minuga abielluda. Siis üks aafrika räppar jällegi tahtis mind oma manageriks, kuna on kolimas Soome. Saksast tehti abieluettepanek, appi!” kirjutab Tuija Järvinen.

Ühe fänni tõttu tekkis manageril mõte uue harrastusega tegelema hakata. “Hakkan tegelema Taekwondoga. Olen selleks sunnitud, sest on tulnud ka ähvardusi. Vaid äärmuslikus hädaolukorras hakkan end ise kaitsma. Aga see olgu teadmiseks ähvardajale!”

Eriti meeldib Tuijale türklasest politseinikust fänn, kes on ka helistanud. “Ta kutsus mind Alanyasse 15.2.2011. Tema sõber pakkuvat tasuta hotellituba, kuna ta on hotelli omanik. Huh-huh, kosijaid jätkub, tütredki imestavad, et emmel on “parem minek””, kirjutab Tuija ja lisab, et mõtleb reisi üle järele, sest pole oma jalaga veel Türgimaa pinda puudutanud.