Lauljatar Hannah ütles ajakirjale Kroonika, et abikaasa Ander Ildiga on tal 99,9 protsendil juhtudest sama arvamus. Sensuaalse ballaadimeistri saavutuste taga seisab suuresti absoluutne harmoonia abikaasa Anderiga.

“Ja isegi kui see 0,1 protsenti ei peaks ühtima, siis me üsna kergelt teeme teineteisele selgeks, kumma arvamus on õigem. Meil ei ole ka egoprobleeme, et keegi peab tingimata peale jääma,” selgitas Hannah.

Samuti märkis ta, et Ander on tema jaoks ainuke inimene maailmas, keda ta saab lisaks eraelule sada protsenti usaldada ka professionaalses elus.

Küsimusele, mis pinnalt abielupaaril üldse eriarvamusi tekib, vastas Hannah, et näiteks siis, kui tema leiab, et nad peaks rohkem puhkama. “Eriarvamused piirnevadki sellega, et nii, nüüd läheb arvuti kinni ja kogu lugu – nüüd on aeg meile kahele,” märkis lauljatar, lisades, et pigem on isegi tegemist teineteise korralekutsumise, mitte niivõrd eriarvamusega.

Hannah lisab, et sellist tunnet et kogu aeg ninapidi koos olemine ära väsitaks ei ole. “Meil on Londonis kaks tuba, kus saame soovi korral kumbki omaette olla. Siin Nõmmel ka, kogu see maja tagumine osa on töötegemise ajal Anderi päralt, mina teen proove elutoas. Päevas võib olla tunde, kus me üldse ei räägi, kumbki teeb tööd.”

Kuidas Ildid aga pingeid maandavad? “No Nõmme kodus teeme sauna – ja lummehüppeid näiteks! Juba mitmendat õhtut õue peal. Nõmme mets on lähedal, võtan koerad, lähen metsa, saan värsket õhku ja mõtted vabaks. Mulle annab loodus kõige rohkem pauerit…”