Soome realitistaar, BB-Henna ehk Henna Kalinainen, võttis alla 17 kilo ning lisaks võttis ennast täiesti paljaks… seda ajakirja Hymy tarvis.

Henna Kalinainen on ajakirja Hymy detsembri numbri staar, samuti lasi ta teha endast alasti jõuluvideo väljaande veebilehele. Leht kirjutab, et tegelikult ei ole Henna enam ammu BB-Henna, vaid oma ettevõtte teinud noor ärinaine, kes käib päeviti tööl ning jagab ennast erinevate promoürituste ja projektide vahel.

Henna kinnitab ka ise, et ta ei ole enam sama inimene kes siis, kui  ta realitysarja läks ning veel Antti Kurhinen´iga koos elas. Naine räägib ka, et on oma vigadest õppinud ning elus uue lehekülje keeranud. Henna on muutunud ka väliselt – ta on Tiina Jylhän´i kliiniku abil kaalu kaotanud – väidetavalt lausa 17 kilo!

Uus Henna on aga mitu kraadi avameelsem ning oma uue elu juurde ei näe paljuks ka striptiisi teha.

Videot paljast Hennast näete SIIT

Augustis andis Gossip.ee-le eksklusiivse intervjuu Henna Kalinaineni eksabikaasa Antti Kurhinen. Lugu “Soome realitistaar Antti Kurhinen Gossip.ee-le: Meil oli Hennaga nii palju plaane, mis nüüd kõik on purunenud. Minu süda pole ainus, mis purunes.” saate lugeda SIIT!

[ot-gallery url=”gallery/bb-henna-kalinainen-v%c3%b5ttis-ennast-paljaks-ma-olen-t%c3%a4iesti-uus-inimene”]