Endine pidudekuninganna, kellele pole võõrad olnud alkohol ja narkootikumid, kaalus kaua, kas kutsuda kunagine parim sõbranna – Paris Hilton – oma pulma. Lõpuks otsustas noor ema, et parem mitte.

Allikad räägivad, et eelmisel nädalavahetusel oma kauaaegse kallima Joel Maddeniga paari pandud Simple Life staar Nicole vaagis kauga, kas kutsuda oma endist parimat sõbrannat oma pulma või mitte. Otsus oli karm – ei! Nicole ei soovinud oma pulma draamat ja mis peamine, narkootikume, teadis allikas.

“Nicole on oma eluga edasi läinud. Ta ei ole enam see inimene, kes ta oli aastate eest, kui Paris´ega ringi hängis. Ta on ema, tal on kaks last, tal on mees aga Paris on täpselt samasugune nagu viie aasta eest,” rääkis allikas veebilehele Pop Eater, vahendab Ohmygossip.com. “Paris on endiselt igal peol ning satub tihti õigusega pahuksisse. Nicole kindel otsus oli, et see päev peab igal juhul olema rahulik.”

Nicole ja Joeli pulmas oli 130 lähemat sõpra ja tuttavat – nende seas Samantha Ronson, Gwen Stefani, Gavin Rossdale, Kris Jenner ja Quincy Jones , kes on muuseas Nicole ristiisa.