Kevadel viibisid Angelina Jolie ja Johnny Depp koos Veneetsias uue filmi “The Tourist” võtetel ning paparatsod vallutasid terve linna. Näitlejad tegid kõik selleks, et vältida kuulujuttude tekkimist ja koos pildile jäämist. Ka siis kui Aftonbladeti Nöjesbladet nendega New Yorgis kohtub, tulevad staarid intervjuule eraldi.

 

“Ainuke kord, mil sain vaatamisväärsustega tutvuda, oli kella üheksa ja kahe vahel öösel,” ütleb Johnny Depp. Selleks, et kuulsuseid jahtivaid fotograafe vältida, sõidutasid produtsendid Angelina Jolie’d ja Depp’i paat-taksos, millel olid tumedad klaasid. Kui romantilise komöödia “The Tourist” välisstseene filmiti, pimestati paparatsosid hiigelsuurte prozhektoritega. Samal ajal aitas filmimeeskonda ka Veneetsia politsei, kes blokeeris tänavaid, väljakuid ja kanaleid ületavaid sildu. Kõige rohkem probleeme tekitasid võtted avatud paatidel, ütleb Angelina Jolie. “Pole lihtne kitsastel kanalitel jälitajatest lahti saada.”

Kuid liigne tähelepanu ja filmi uudsuse eest hooltkandmine polnud ainukesed põhjused, miks Jolie ja Depp ei lasknud end koos pildistada. Iga hinna eest püüti ära hoida kuuldusi, nagu oleks nende vahel romantilisi tundeid, seda enam, et Jolie suhe Brad Pitt’iga sai alguse filmi “Mr. and Mrs. Smith” võtete ajal.  Asi läks nii kaugele, et väljas olles ei julgenud näitlejad teineteisega enam rääkidagi. “Siis oleks keegi kindlasti pildistanud ja selle oma nurga alt avaldanud,” ütleb Depp kui ta intervjuutooli Jolie’lt üle võtab.

Selleks, et vältida jutte öistest kohtumistest, ei elanud Jolie ja Depp samas hotellis. Angelina Joli ja Brad Pitt elasid koos oma kuue lapsega kuulsusrikka Palazzo Mocenigo ülemisel korrusel. Akende ette tõmmati tumedad kardinad ja valvurid valvasid ümbruskonda, mille peale kohalikud elanikud hakkasid hotelli kutsuma nimega “Palazzo Pitt”.

Johnny Depp elas moodsas hotellis Palazzina Grasso, kus tal oli kümme tuba, milledest ühe lasi ta ümber teha jõusaaliks ja teise harjutamisruumiks kitarride ja kõlaritega.

Hiljuti kirjutas briti ajaleht, et stsenaariumist kustutati dushistseen, kuna Depp’i elukaaslane Vanessa Paradis muutus Jolie peale armukadedaks. “See on puhas väljamõeldis,” ütleb Depp, ilma et laseks end sellest eriti häirida. “Selles pole mitte grammigi tõtt. Vanessa ja lapsed olid koos minuga Veneetsias.”

Perekonnad said kokku ja sõid koos õhtust. “Nad tulid meie juurde. Ma ei usu, et neil kõik lapsed kaasas olid,” ütleb Depp. “Minu poeg ja nende poiss Maddox mängisid telekamängu nagu hullud.” Depp’i sõnul ei juhtunud kordagi midagi märkimisväärset. “Ma olen Pitt’iga tuttav juba 80-ndatest aastatest, kui ta külastas seriaali “21 Jump Street” (milles Depp’il oli kandev roll- toim.).

Arvesse võttes, et Sa viibisid võtetel ühes maailma romantiliseimas linnas koos ühega maailma kõige ilusamatest naistest poleks midagi imestada kui Vanessa veidi murelikuks oleks muutunud?

“Midagi sellist polnud. Loomulikult, Angie on tõeliselt fantastiline. Aga ka Brad on ilus mees.” Depp naerab. “Mina olen selles seltskonnas “see  kole”.