Kui printsess Victoria Nobeli preemia väljaandmisele järgnenud pidulikul õhtusöögil veinist loobus, algas Internetis, blogides, Twitteris ja rootsi rahva hulgas laiaulatuslik arutelu selle üle, kas printsess Victoria mitte last ei oota. 

 

Juba kihlumisest saadik on printsess Victoria ja prints Daniel rääkinud sellest, et unistavad pere loomisest. “Meile mõlemale meeldivad kohutavalt lapsed ja on selge, et suurimaks unistuseks on luua pere,” ütles Victoria möödunud kevadel. Nüüd näib, et paari unistusest on saamas tõelisus. Niipea kui printsess näitas end beezhis drapeeritud galakleidis Nobeli preemia jagamisel Kontserdimajas, muutus kuumaks teemaks Victoria ja Danieli peatne lapsevanema staatus. Kleidi lõige tõi esile rinnapartii, kuid oli väga lai kõhu ümbert nagu varjaks seda.

Piduliku õhtusöögi ajal sai suure tähelepanu osaliseks ka printsessi joogivalik. Otsesaates võisid televaatajad näha, kuidas printsess Victoria ütles “ei” kui talle veini juurde taheti valada ning kuidas tema ees seisev veiniklaas nägi välja nagu poleks ta seda puutunudki.

Ajaleht Expressen palus spetsialisti kommentaaari arst Åsa Vilbäck‘ilt, kes on tuntuks saanud rootsi teleprogrammis “Dr. Åsa” ja kes ise alles mõned päevad tagasi väikese tütre ilmale tõi. Åsa on kindel, et kroonprintsess ootab last: “Jah, ta on rase.”