Mida kingiksite teie Madonnale? Evelin Ilvesel, kes popstaariga kontserdil peagi tõenäoliselt kohtub, oli idee varnast võtta – dressid! Sest mida üks sportlik naine teisele endasarnasele veel paremat leiaks!

Vabariigi Presidendi Kantselei nõunik Kristel Peterson kinnitab, et idee Madonnale (50) eestlaste rahvusmustriga kaunistatud vaba aja rõivad kinkida tuli esileedilt endalt. “Evelini inspireeris nende mõlema suur austus tervislike eluviiside vastu, “ütleb Peterson. Samuti nendib nõunik, on Madonna Evelinile (41) oma suurepärase füüsilise vormiga eeskujuks.

Eesti esileedi on kursis,et popikuninganna armastab mugavaid rõivaid ja jääb trennist tulles või trenni minnes tihti dressides piltnike kaamerate ette. Seega pole sugugi välistatud, et need imeilusad trennirõivad, mille rinnal ilutseb meie rahvarõivatikand, võivad hakata Eesti riigile reklaami tegema.

Kas, kuidas ja millal proua Evelin Ilvese ja Madonna kohtumine aset leiab ning kas meie esileedi saab kingi superstaarile Eesti riigi poolt isiklikult üle anda, ei oska Peterson öelda – see selguvat allles viimasel minutil enne kontserti. Samuti pole veel teada,  kas president Toomas Hendrik Ilves läheb koos abikaasaga superstaari kuulama või ei.

Gossip.ee on neid modernseid dresse näinud ja kiidab omapärase kingiidee heaks! Väga originaalne!

PS! Triin Randloo Bastionist teeb vihje, et tõenäoliselt on kõigil  eestlastel peagi võimalik osta endale samasugune dress – kui kõik läheb plaanide järgi, peaks samasugune rõivasari sügisel poelettidele ilmuma!