Siret Hoop (19) on Tartu tüdruk, kes unistab Kreeka kolimisest.  “Eestis häirib mind kõige enam kliima – liiga külm on siin alati,” räägib Siret Gossip.ee-le.

Nimi: Siret Hoop
Vanus: 19. aastane
Tähtkuju: Neitsi
Elukoht: Eesti, Tartu
Minust: Olen Siret, õpin täiskasvanute gümnaasiumis ja selle kõrvalt töötan. Töötan hooldajana, hooldan kaht vana inimest. Vabal ajal olen sõpradega, käime väljas või oleme üksteise pool niisama – põhilised kohad kus käime on ööklubid ja kohvikud. Meeldib reisida ja vaadata teisi maid ja nende kultuure.

1. Mis on teie meelest mood ja mis on moodne? Kes on moodsad inimesed Eestis (ehk nimetate nimesid). Kui moodsaks ennast peate?
Mood on minu arust inimestest väljakujunenud stiil, mida inimesed muudavad tihti ja kujundavad endale ja enda iseloomule lähedasemaks. Eesti moodasad inimesed minujaoks on kindalsti Carmen Kass, Itahka Maria, Koit Toome, Mikk Saar, Nele- Liis Vaiksoo ja kindalsti Mart Sander. Ennast ma kindalsti ei pea väga moodseks, aga ikka olen proovin käija moodaslt riides ja vaadata viimase aja moode. Üldjuhul eriti tähtsaks seda ei pea, et kas olen riides “viimase”moe järgi või mitte.

2. Millised on teie lemmiksaated Eesti telekanalitel. Miks?

Kahjuks olen eemal olnud viimasel ajal Eestist ja ei ole väga kursis mis telekast tuleb aga enne seda sai küll saateid jälgitud. Kodus ja võõrsil kindalsti on olnud mu üks lemmikuid, ei oskagi öelda, miks ta nüüd nii lemmik on aga sudamelähedaseks on saanud. ENSV mis jooksis Etv-s,  see on küll üks huvitavamaid seriaale, sealt on hea vaadata ja õppida tundma aega, kus mind ei olenud ja mu vanemad olid noored. Sõnasõda olen jälginud netist, see hakkas mulle meeldima – hea oli vaadata kuidas inimesed arvavaid mingeid sõnu ja siis mõelda, et kuidas ise seal oleks teinud. Kahjuks rohkem pole kursis Eesti saadetega.

3. Kas armastuses ja sõjas on kõik lubatud? Mis on pööraseim asi, mida olete mõne mehe pärast teinud?
Armastuses ja sõjas on kõik lubatud, kui nad jäävad ikka mõistuse piiridesse, vähemalt minu arvates. Mind isiklikult ei vaimusta, kui mõni noormees hakkab minu armastuse võitmiseks teisi noormehi peksma või ähvardama, see enam ei ole minujaoks köitev. Mis ma ise olen teinud mõne noormehe võitmiseks? Polegi midagi pöörast teinud, olen alati arvanud, et kui noormees tahab minuga olla, siis ta on. Ma ei pea selleks laulma ta akna all… Aga hetkel, mis meenub, on et olen südatalvel kõndinud 10 km, et näha noormeest, kes mulle meeldis ja ise olin riides nagu prantsuse suvitaja. Ma üldjuhul pean kainet mõistust ikka ja ei hakka hulljulgusi tegema mõne noormehe pärast.

4. Kas armastate unistada? Kui suurelt te unistate? Millest?
Armastan küll unistada. Minu meelest inimesed, kes ei unista, jäävad paljustki ilma ja ei ela seda õiget elu. Nad oleks nagu võõrdunud meie maailmast. Minu unistused on küll suured. Vahel isegi naeran, et küll oleks tore, kui täide ka läheks mõni unistus. Praeguseks unistuseks on saada siit Eesti kliimast ära ja minna kuhugi kaugele.. Näiteks Kreeka elama ja jääda sinna, sealt ma just tulin ja hakkas meeldima sealne kliima ja inimesed. Tahaks luua sinna kodu ja perekonna, olen juba väiksest peale tahtnud välismaalasest meest ja 12 last! See on asi, millest unistan juba lapsest saati.

5. Kirjeldage palun olukorda, kui teil on olnud tõeliselt piinlik. Mis teid kõige enam marru ajab?

Kunagi paar aastat tagasi, tahtsin suitsule minna ja avastasin et tuld ei ole – no läksin siis poodi tuld ostma, see oli suur kaubanduskeskus ja palju rahvast oli. Pidin kaua ootama kuni kassani jõudsin. Kui küsisin palun uks pakk L&M- i ja andsin poemüüale 50 senti -see oli küll minu jaoks piinlik, koik järjekorras vaatasid mind nagu mingit segast. Hakkasin isegi naerma ja ütlesin, et vabandust sassi läks, soovisin üht tikkutopsi. Ma olen üldjuhul väga kergesti närvi minev inimene, olen harjunud, et kõik käib minu sõnade järgi ja see ajab küll närvi, kui mõni ei taha teha nii nagu ma ütlen. Ärritun ka selle peale, kui inimesed jätavad oma asjad vedelema igale poole. Siin ärritun väga kergelt ja saan ikka tigedaks küll.

6. Kui saaksite Eesti elus midagi muuta, siis mis see oleks?

Eestis häirib mind kõige enam kliima – liiga külm on siin alati. Teiseks tahaks, et oleks odavam elada. Kõik on nii kallis ja paljud ei teenigi sellist raha, et elada palgapäevast palgapäevani ära.

7. Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?

See, kui sain teada, et sain Kreekas tööd ja saan sinna minna – hüppasin küll õnnest lakke. Olen õnnelik siis, kui inimesed mu ümber on õnnelikud ja rahul. Ja kindalsti ka siis, kui kõik sujub nii nagu peabki sujuma.