Hiljuti eneseteostuse nimel elus kannapöörde teinud ja abikaasa Rene Treialist (51) lahku kolinud eksmiss Liis Tappo (41) on oma lähikondsed taas tummaks ehmatanud.

Liisi põsk ja silmaalune on sinine, millest on tehtud juba ennatlikke järeldusi perevägivallast, kirjutab Kroonika. Aktiivsemad seltskonnaeksperdid on kuluaarides juba ringlema lükanud versioone sellest, et Liis võib olla suhete klaarumise virr-varris kõva kätt tunda saanud kahelt inimeselt – oma seni veel seaduslikult kaasalt Renelt või siis Kristel Väinsalu´lt (34), kelle ärimehest abikaasat Vello Väinsalu (51) Liisiga hiljuti ühte seoti.

Liis ütleb, et ka tema enda kõrvu on juba jõudnud selline versioon, et tema abikaasa olla justkui liiga keevaliseks muutunud. Tegelikult ei ole Liisi sõnul tegu ei ühe ega teisega!

“Ma tulin taksoga halduskogu koosolekult,” seletab Liis, et auto, millega ta sõitis oli madal. “Kui hakkasin sealt väljuma, lükkasin ukse lahti, ja selle aja sees, kus ma välja astusin, käis see uks kinni kukkudes mulle vastu põske… Ma tean, et seda on minu isikuga seotud viimaste uudiste valguses raske uskuda, aga nii see oli!”